Dict Ingilizce Programi

Program indir Yorum ekleyin

Dict ingilizce Programi 3.500`den fazla en cok kullanilan Ingilizce kelimenin anlamini ekrana belirlediginiz surelerde cikararak kelime ezberlemekte zorlanan veya pratik yapmak isteyenlerin cok isine yarayacak faydali bir programdir.

Dict Ingilizce Programi

* 2.500 en cok kullanilan 1. seviye kelime anlami Ingilizceden Turkceye
* 1.000 en cok kullanilan 2. seviye kelime anlami Ingilizceden Turkceye
* 7.500 en cok kullanilan 3. seviye kelime anlami Ingilizceden Turkceye
* Ozellikle ezberlemek istediginiz kelimeleri 3.500 kelimelik listeden veya 7.500 kelimelik listeden secebilme imkani ve olusturdugunuz bu listeyi ekrana dilediginiz surecte getirme imkani.
* Gosterilmis kelimelerin yeniden gosterilmesi icin gosterilmedi olarak kaydedilebilmesi.
* Son gosterilmis 3 kelimenin goruntulenmesi.
* Bos vakitleriniz icin kucuk bir oyun.

Not: Yukaridaki ozelliklerden bazilarini demo surumde kisitlamalarla kullanabileceksiniz, bazilarini ise sadece lisansli surumde kullanabileceksiniz. Fakat hemen hemen tum ozellikleri’ni kisitlamali da olsa kullanabileceksiniz.

Ayrica; ozellik kisitlamali surumunde 2.500 kelimelik listeden gunde maksimum 3 kelime gosterir.

Programin menusunde bulunan Kelime Secimi bolumundeki 2. ve 3. sayfalar olan 3.500 Eng-Tr ve 7.500 Eng-Tr baslikli sayfalarda Listele dugmesini kullanarak programdaki kelimeleri inceleyebilirsiniz.
Kurulum Yardimi:

Programi internet uzerinden bilgisayariniza yukledikten sonra yuklenen dosyaya cift tiklayarak kurulum programini calistiriniz.

Karsiniza cikan yonergeleri takip ederek programi bilgisayariniza kurma islemini bitirdikten sonra Baslat (Start) Menusunden Dict isimli kisayola tiklayarak programi calistiriniz.

Program calistirildiginda bilgisayarinizin sag alt kosesinde saat gostergesinin yaninda kitap resmi belirecektir. Bu kitap resminin uzerinde sag tiklama yaptiginizda acilan menuden kelimelerin kac dakikada bir gosterilmesini istediginizi secebilir, programin kelime gosterimi yapmasini durdurabilir veya programi kapatabilirsiniz.

Dict Ingilizce Programi

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4