Sompy Movie Encoder

Program indir Yorum ekleyin

Sompy Movie Encoder
Sompy Movie Encoder Kimi zaman bilgisayarinizda veya DVD oynaticinizda izlediginiz bir film yarim kalmistir ve siz o sirada bir yerlere gitme ihtiyaci duymussunuzdur. Iste bu tur anlarda filmi hizlica kucultup telefonunuza yollayarak filminize kaldiginiz yerden mobil olarak devam etme sansiniz var. Cozum ise Sompy Movie Encoder. Eger, bilgisayarinizdaki filmleri cep bilgisayarinizda, PALM’inizda, akilli telefonlarinizda ve cep telefonlarinizda izlemek isterseniz; videolarinizin boyutunu kuculten ve telefonunuzla da uyumlu hale getiren bu harika programi denemelisiniz.

Programin ozellikleri:
# Bilgisayarinizdaki DVD, AVI, WMV, RM, RMVB, MPEG, MPG, Tive2Go, dosyalarini cozunurluk ve boyut olarak ufaltarak telefonunuzla tam uyumlu hale getirme.
# Eger filmin, filmden ayri olarak bir altyazisi varsa filmle altyaziyi birlestirme.
# Cozunurluk, ekran modu ve kaliteyi ayarlayabilme.

Programin en guzel yanlarindan birisi arayuzunun basit ve sade olmasi. Hic bu sekilde donusturme yapmamis birisi bile kolaylikla programi kullanabilir. Ayrica programda donusturme isleminden once, filmin donusturuldukten sonra nasil gorunecegine dair ufak bir video da elde edebilirsiniz. Bunun icin yapmaniz gereken sag taraftaki Sampling tusuna basmak.

Bunun disinda sunu da soylemeliyiz ki programin videolari donusturme hizi eminiz ki sizleri sasirtacaktir.

Sompy Movie Encoder

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4