Demirbas Programi Hursoft

Program indir Yorum ekleyin

Hursoft Demirbas Programi kucuk orta ve buyuk isletmeler icin demirbaslarinin kontrolunu yapabilecegi bir programdir. Gelismiz ozellikleri ve size sundugu imkanlar ile isletmenizde buyuk kolayliklar saglayacak ve pratik islemler yapmaniza olanak saglayacaksiniz.

Demirbas Programi Hursoft

* Demirbaslarin guruplandirilmasi,ayni malzemenin birim (paket, adet, kilo, gram vb.) bazinda izlenmesi.
* Kullanilan ve Saklanan depodaki her malzeme icin Demirbas Kimlik Bilgileri,Ozel Saklama Kosullari,Raf Omru Bilgileri, Demirbas Listesi,Kiymet Kartlari Raporu,Sayim Cetveli Raporu,Sayim Cetveli Ve Raporu.
* Genel tanimlar yapildiktan sonra program uzerinden yeni demirbaslarin kaydedilmesi, etiket bastirilmasi, zimmetlerin el degistirilmesi, baska kurumlara verilen demirbaslarin dusumu.
* Her malzeme icin maksimum,minimum ve emniyet Demirbas seviyeleri,tahmini temin suresi.
* Sinirsiz sorgulama ve rapor alimi.(Depo da ki kalan Demirbas stok miktarlarina gore 6 aylik, 1 yillik, 3 aylik, 1 aylik vb belirtilen sureye gore, malzeme adina, urun gurubuna gore ve belirtilen kriterlere gore sinirsiz sorgulama ve rapor alimi)
* Sistemin mevcut yillik / aylik malzeme tuketimini ve olasi tuketim artislarini dikkate alacak sekilde malzeme talebi tahminlerinin otomatik olusturulmasi.
* Hangi malzemenin hangi firma tarafindan uretildigine iliskin kayitlar ve firma bilgileri ,Cari Hesap Listesi,Adres-Etiket,Cari Hareketler.
* Hem malzeme hem de malzemenin alindigi firma bazinda kullanici memnuniyetine iliskin kalite bilgileri.
* Hangi malzemenin hangi firma tarafindan uretildigine iliskin kayitlar.Sistemin mevcut yillik / aylik malzeme tuketimini ve olasi tuketim artislarini dikkate alacak sekilde malzeme talebi tahminlerin otomatik olusturulmasi.
* Malzeme giris / cikisi, Depo giris ve birim cikis islemleri, Hareket Raporlari.
* Bir firmadan hangi siparislerin alindigi ve hangi siparislerin verildigi gibi siparis detay bilgileri hakkinda siparis ayrintilari.
* Sinirsiz sorgulama ve rapor alimi.(Cari firma adina gore,Depo/Ambara gore sorgulama ve rapor alimi
* Malzeme giris / cikisi,Depo giris ve birim Cikis Islemleri.
* Kuruma, satinalinan veya hibe yoluyla gelinen demirbas esya ve muhteliflerin Ayniyat Yevmiye Defterine (Ornek 21) giris kayilarinin yapilmasi, Ayniyat Yevmiye Defterinden (Ornek 16) aktarimi, Ambar Esas Defterinden (Ornek 16), Kullanilmaya Ve Tuketime Mahsus Esya icin cetvelden (Ornet 18) Kullanmaya ve Sarf Etmeye Mahsus Esya ve Levazim Sayim Tutanagina (Ornek 17) aktarimi.
* Zimmet bilgileri (Zimmetlenen kisi/kisilerin adi soyadi, sicil no,oda no vb.) fiyati, gelis tarihi, satinalma sekli, vb.bilgiler demirbas yazilimindan tanimlanmasi, tanimlanan bu bilgiler isiginda yazilimin her demirbas icin ozel bir kod numarasi uretmesi, soz konusu barkod’un tum demirbas esyalara monte edilmesi
* Malzeme giris / cikis da fis numarasina gore fatura alimi.
* Usd, Euro, Yen, Tl ‘ ye gore Demirbas Giris / Cikis tutarlarinin hesaplanmasi.
* Cari Firmaya, Evrak Tipine, Evrak No’suna, Islem Tarihine ve Islemi Yapan Kullaniciya Gore Demirbas Giris / Cikis Islemlerinin Yapilmasi ve depo bazinda izlenmesi.Tutulan kayitara ve yapilan islemlere iliskin pek cok istatistik, sorgulamalar ve raporlar.
* Tutulan kayitlara ve yapilan islemlere iliskin pek cok istatistik, sorgular, ve raporlar (Kat bilgisine, grup bilgisine, zimmetlenen kisi/kisilere, odalara, mevcutlara gore demirbas listesi)
* Kullanicilara, dosya ve alan bazinda yetki tanimlayabilme.
* Biden fazla kullanicinin ayni verilere es zamanli,ayni anda (concurrent access) ulasabilmesi.Veriler uzerinde es zamanli olarak islem yapilabilmesi ve bu islemleri herhangi bir tutarsizliga yol acmamasi.
* Tek bir SQL cumlesinden daginik ortamda yer alan bir den fazla fiziksel veri tabanina ulasabilmesi.
* Veri sorgulama, kayit ekleme, cikarma ve guncelleme islemlerinin toplu ve etkilesimli yapilabilmesi.Client Server ve Server-Server baglantilarini ag topolojisinden ve ag protokolunden tam anlamiyla bagimsiz olarak gerceklestirilmesi.

Demirbas Programi Hursoft

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4