Pazarlama ve Reklam Programi Fexmax Bluetooth

Program indir Yorum ekleyin

Pazarlama ve Reklam Programi Fexmax Bluetooth Potansiyel hedef kitlenize aninda ulasmak sizin icin daha onemli olmalidir. Iste bu konuda size Fexmax yardimci olacaktir. Dunya genelinde surekli olarak buyuyen ve gelisen Bluetooth teknolojisini kullanan Fexmax, Gsm telefonlara, ister SMS mesaj, ister sizin duzenleyeceginiz veya oncesinden hazirlanmis resim mesajlari ya da isterseniz 3GP formatinda video mesajlar gondererek hedef kitlenize aninda ulasabilirsiniz. Ustelik bunu tamamen ucretsiz gerceklestireceksiniz. Evet, artik reklam yapmak icin kontor satin almaniza ve gonderilecek olan SMS reklamlarin gercekten hedef kitlenize ulasip ulasmadigini dusunmenize gerek yok! Reklam yonetimi sizin elinizde artik. Fexmax ile yapacaginiz Bluetooth reklam ve tanitim sayesinde musterileriniz sizi aninda fark edecektir. Urunlerinizi, hizmetlerinizi ve kurumunuzu Bluetooth pazarlama teknigini kullanarak metin, resim veya video gondererek tanitiminizi ve reklaminizi yapabileceginiz bir Bluetooth uygulamasidir. Bu tipki mobil cihazlara SMS mesaj gondermek gibidir.

Pazarlama ve Reklam Programi Fexmax Bluetooth

Bluetooth uzerinden

* mobil telefonlara,
* ipodlara,
* el terminallerine,
* ipaqlere
* el bilgisayarlarina gonderilen SMS veya Mutli Medya mesajlari 100% UCRETSIZDIR!

Yani bedava reklam, ucretsiz reklam araci olarak artik sizde bir adim onde olacaksiniz. Satis artirma hic bu kadar kolay olmamisti. Bluetooth yani kablosuz pazarlama gunumuzde sirket ve kurumlara etkili ve aninda tanitim yetenegi kazandiran ayni zamanda ragbet goren tek pazarlama ve satis teknigidir. Bu konjonkturde de Mobil reklam, mobil pazarlama ve diger adiyla GSM pazarlama teknigi onumuzdeki yillarda gittikce daha da artacaktir. Fexmax esittir bedava REKLAM REKLAM REKLAM demektir.

Kullanim alanlarindan bazilari:

* Bankalar
* Restoranlar
* Hoteller
* Alisveris Merkezleri
* Seyahat Acenteleri
* Emlakcilar
* Fuarlar, Gosteriler Eglence Mekanlari, Kafeler, Barlar
* Siyasi Partiler
* Magazalar Ve daha fazlasi

Desteklenen Bluetooth donglelari su ozellikleri tasimalidir:
Microsoft, Widcomm veya Bluesoleil yazilim destegi
Not: Satis danismaniniza muhtelif Class 1 Bluetooth donglelerin iletim mesafelerini mutlaka sorun. Bazi donglelarin iletim mesafesi 300 m’yi bulmaktadir (acik alanda)

Pazarlama ve Reklam Programi Fexmax Bluetooth

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4