Flock 1.0.5

Program indir Yorum ekleyin

Flock 1.0.5Flock slogan olarak “sosyal web saglayicisi”ni kullaniyor. Ve aslinda bu slogan Flock`u tanitmak icin birebir ortusuyor. Cunku Web 2.0 sosyal hizmetlerinin tumunu Flock adli bu guzel web browser`i ile kullanabilirsiniz. Blog`unuza, medya takip RSS`lerinize kisisel site hesaplariniza tek tiklama ile ulasabilirsiniz. Web 2.0 sitelerinde hesaplariniz var ise bu browser tam size gore. Cunku solda actigi kisisel hesap pencereleri ile ister YouTube`da olun ister Facebook`ta tum hesap islemlerinizi, gelen davetleri, mesajlari gorebiliyorsunuz. Veya arkadaslariniza tek tiklama ile mesaj gonderme pencereleri acabiliyorsunuz. Ayrica RSS izleme servisine de yine sol taraftaki bolumden tek tiklama ile ulasabilirsiniz. Veya isterseniz favori sitenizi sol bolume ekleyebilirsiniz ve sifrenizi kaydettikten sonra o siteye tek tiklama ile giris yapabilirsiniz.

Flock 1.0.5

Internet Explorer`a cok ciddi bir rakip daha cikmis gorunuyor. Cunku gunumuz internet kullanicilari en hizli ve kolay sekilde tum hesaplarini tek bir sayfadan kontrol etmek istiyorlar. Bunun icin Live bolumu olsa bile hic de yeterli gozukmuyor. Firefox, Opera veya baska ucretsiz web saglayicilar bu isi daha ciddiye almis gozukuyorlar. Ancak onlarin da yeterli kolayliklari yok. Her girisinizi tek bir sayfadan kontrol etme olayi bir google hesabiniz var ise cok kolay. Google bu konuda en iyi is cikaranlardan birisi. iGoogle sayesinde oldukca kolay bir sekilde hem mail hesaplarinizi hem RSS sayfalarinizi takip edebiliyorsunuz. Ancak Flock`u gelistirenler iGoogle`i direkt olarak internet tarayicisina eklemeyi daha uygun bulmuslar ve yukaridaki resimde gozuken “My World” isimli bolumu yaratmislar. Bu bolumde her turlu sitenizi hesabinizi aninda kontrol edebilirsiniz. Bu oldukca guzel bir ozelliktir.

Ayrica “Accounts and Services” bolumu sayesinde tum giris yaptiginiz Web 2.0 hesaplarinizi sol pencere altinda goruntuleyebilirsiniz. Bu sayede yine tum hesaplarinizi tek bir kucuk pencerede inceleyebilirsiniz. Blog`unuzu kontrol edebilir Facebook`unuza mesaj gelmisse gorebilir favori YouTube videolariniza cok daha hizli bir sekilde ulasabilirsiniz. Veya Flickr`da fotograflarinizi cok daha rahat goruntuleyebilirsiniz.

Flock`un bir guzelligi daha mevcut. O da yine ayni sol pencerede size ister YouTube arkadas listesi olsun ister Facebook ister de baska bir sosyal ag sitesi arkadas listeniz olsun o listeyi gostermesi. Ve bu sol menu sayesinde bu arkadaslariniza aninda mesaj atabilirsiniz. Veya farkli seyler gonderebilirsiniz.

Ayrica bu asagidaki menu yardimi ile tum kisayollara ulasabilirsiniz. Ve siki durun bu internet saglayicisi ile blog`unuza ozel bir pencerede yeni post atabilirsiniz. Ve hatta Facebook veya diger hesaplariniza resim upload edebilirsiniz! Gercekten cok ozel ve guzel bir internet saglayicisi.

Flock, Mozilla motorunu kullanan ucretsiz bir internet saglayicisidir. Hayatinizi kolaylastiracak bir cok cozumu icinde barindirmaktadir. Ve artik her gun kalktiginizda Internet Explorer`da her zaman kontrol ettiginiz siteleri teker teker acmaniza gerek kalmayacak. Flock`u acin ve hesaplarinizi tek bir ana pencere uzerinde goruntuleyin. Ve buradan hepsini kontrol edin.

Flock`un ilk kullanista dikkati ceken bir ozelligi de “Web Clipboard” ozelligi. Bu ozellik sayesinde istediginiz resimleri surukle birak teknigi ile sol pencerede acilan yere surukluyorsunuz. Ve Flock sizin yerinize onu hafizasinda tutuyor ve ileri bir zamanda siz ikinci bir emir verene kadar o resimler orada kaliyor. Ve istediginiz zaman onlari goruntuleyebiliyorsunuz. Ustelik sadece resim icin gecerli bir ozellik de degil. Yazilari da ayni sekilde bu bolume kaydedip daha sonra tekrar okuyabiliyorsunuz.

Flock, interneti buyuk bir hobi ve eglence merkezi gibi goren kullanicilarin kesinlikle cok hosuna gidecek. Kesinlikle denenmesi gereken bir browser.

Flock 1.0.5

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4