Anaokulu Ogrenci Takip Programi

Program indir Yorum ekleyin

Anaokulu Ogrenci Takip Programi Anaokullarinin ogrenci isleri ile ilgili ihtiyac duydugu tum konularda cozum uretmek amaciyla hazirlanan ve piyasada anaokullarina ozel olarak hazirlanmis tek ogrenci takip programi olan SekizDeSekiz Anaokulu Ogrenci ve Aidat Takip Programinin genel ozellikleri konunun devaminda ozetledik.Anaokulu Ogrenci Takip Programi Anaokullarinin ogrenci isleri ile ilgili ihtiyac duydugu tum konularda cozum uretmek amaciyla hazirlanan ve piyasada anaokullarina ozel olarak hazirlanmis tek ogrenci takip programi olan SekizDeSekiz Anaokulu Ogrenci ve Aidat Takip Programinin genel ozellikleri asagida ozetlenmistir.

Ogrenci Kayit Islemleri:
On kaydi yapilan ogrenciler arasindan asil kayda otomatik veri aktarimi yaparak diger kayitlari yedek listede saklayabilirsiniz.

(Istediginiz kriterlere uygun olarak siralama yaptirma ozelligini kullanarak on kayitlardaki muracaatlar arasinda zahmetsiz sekilde secim yapabilirsiniz.

Ogrencinin basvuru formu ve acil durum belgesi ciktilarini, istediginiz anda yazicinizdan alabilirsiniz. Ogrenci kunye defterini ekstra hicbir islem yapmadan yazicinizdan alabilirsiniz.

Siniflara gore ogrenci listeleriniz otomatik olarak olusur ve istediginiz anda inceleme yapabilirsiniz.

Ogrenci Devamsizlik Takibi:
Gelmeyen ogrencilerin gelmedigi gun, (Mazeretsiz, Izinli yada Raporlu olarak ayrintilandirilabilir) kaydinin yapilmasi ile aylik sinif devamsizlik cizelgesi otomatik olarak hazirlanir ve yazicidan ciktisi alinabilir.

Gerektiginde istenen ogrencinin butun devamsizlik bilgileri ayrintili olarak incelenebilir.

Ogrenci Aidat Islemleri Takibi:
Ogrencinin tam gun, yarim gun olmasi, birden fazla kardes olmasi yada ogretmen cocugu olmasi gibi durumlara gore odeme miktarlarini gorerek, aidat odemelerini kolaylikla takip edebilirsiniz.

Aidat odemelerini isterseniz siniflara gore, isterseniz ogrenci adina gore, isterseniz aidat donemine gore listeleyerek inceleyebilirsiniz.

Aidat odemeyenlerin ayrintili listesini alabilmenin yani sira isterseniz, ogrenci velisine odeme yapilmayan donemler icin otmatik uyari mektubu hazirlayip yazicidan alabilirsiniz.

Arsiv:
Sene sonunda tum ogrencilerinizi arsive kaydederek, ertesi yil kaydi yapilacak ogrenciyi arsivden asil kayda geri alabilirsiniz.

Arsiv inceleme secenegi sayesinde gecmis doneme ait butun yillardaki kayitlarinizi butun bilgileri ile goruntuleyebilirsiniz.

Goreceli Inceleme:
Ister arsivden isterseniz asil kayitlar arasindan ogrencinin istediginiz tum bilgilerinden, (Ogrencinin Adi Soyadi, Dogum Tarihi, Dogum Yeri, Kan Grubu, Ev Adresi, Ev Telefonu, Sinifi, Okula Baslangic Tarihi, Ayrintili Nufus Cudani Bilgileri, Annesinin ve Babasinin ayri ayri Adi Soyadi, Meslegi, En Son Mezun Oldugu Okul, Is Adresi, Is Telefonu, Calisma Saatleri, 3. Sahsin Adi Soyadi, Yakinlik Derecesi, Is Adresi, Is Telefonu, Ev Adresi, Ev Telefonu) sadece istediklerinizi belirterek istediginiz gibi kendi listenizi olusturabilirsiniz.

Anaokulu Ogrenci Takip Programi

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4