XP Smoker Pro 5.4

Program indir Yorum ekleyin

XP Smoker Pro 5.4 XP Smoker Pro 5.4 kullanisli bir sistem hizlandirma yazilimidir. Yazilim Windows Kayit Defteri ayarlarinda cesitli degisiklikler yapmaniza izin vermektedir. Bu ayarlamalar bilgisayarinizin performansini yuksek oranda gelistirmektedir. Windows uzerinde calismasinda fayda olmayan, bos yere calisan hizmetleri devre disi birakma hatta durdurma islemini gerceklestirebilen yazilim; bu sayede alt sistemlerin tikanan yollarini azaltir, uygulama ve acilis hizlarini arttirir ve sonunda sistem kararliligi saglar. Bilgisayar kullanimina yeni baslayanlar icin basit, uzman kullanicilar icinse guclu bir yazilim olan XP Smoker Pro; oyun hayranlari, internette yavas gezinti yapanlar ve dusuk sistem yapilandirmasina sahip olanlar icin mukemmel bir aractir. Sistem performansini en ust duzeye cikarmak icin en basit ve net yoldur. Sorunsuz ve hizli calisan bir internet baglantisiza sahip olmaniz icin gerceklestirdigi testler sonucunda en iyi verimi saglayan bir ‘internet iyilestirme’ aracina da sahip olan bu yazilim cevirmeli, kablo, DSL ve uydu baglanti turlerinin hepsine de destek vermektedir.

XP Smoker Pro 5.4 – Is the newer more powerful version of the Award winning tweaking utility designed specifically for Windows XP a.k.a WinXP. XP Smoker Pro allows you to change a multitude of settings in the registry. These settings can improve the performance of your computer drastically. XP Smoker Pro includes a State-Of-The-Art internet optimizer that runs a series of tests to optimize your internet connection for blazing fast surfing no matter what connection speed you have whether it be broadband or dialup.XP Smoker Pro 5.4XP Smoker Pro 5.4 kullanisli bir sistem hizlandirma yazilimidir. Yazilim Windows Kayit Defteri ayarlarinda cesitli degisiklikler yapmaniza izin vermektedir. Bu ayarlamalar bilgisayarinizin performansini yuksek oranda gelistirmektedir. Windows uzerinde calismasinda fayda olmayan, bos yere calisan hizmetleri devre disi birakma hatta durdurma islemini gerceklestirebilen yazilim; bu sayede alt sistemlerin tikanan yollarini azaltir, uygulama ve acilis hizlarini arttirir ve sonunda sistem kararliligi saglar. Bilgisayar kullanimina yeni baslayanlar icin basit, uzman kullanicilar icinse guclu bir yazilim olan XP Smoker Pro; oyun hayranlari, internette yavas gezinti yapanlar ve dusuk sistem yapilandirmasina sahip olanlar icin mukemmel bir aractir. Sistem performansini en ust duzeye cikarmak icin en basit ve net yoldur. Sorunsuz ve hizli calisan bir internet baglantisiza sahip olmaniz icin gerceklestirdigi testler sonucunda en iyi verimi saglayan bir ‘internet iyilestirme’ aracina da sahip olan bu yazilim cevirmeli, kablo, DSL ve uydu baglanti turlerinin hepsine de destek vermektedir.

XP Smoker Pro 5.4 – Is the newer more powerful version of the Award winning tweaking utility designed specifically for Windows XP a.k.a WinXP. XP Smoker Pro allows you to change a multitude of settings in the registry. These settings can improve the performance of your computer drastically. XP Smoker Pro includes a State-Of-The-Art internet optimizer that runs a series of tests to optimize your internet connection for blazing fast surfing no matter what connection speed you have whether it be broadband or dialup.

Homepage – http://www.xp-smoker.com

Size: 4.52 MB

XP Smoker Pro 5.4

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4