CinemaForge 2.6

Program indir Yorum ekleyin

CinemaForge 2.6CinemaForge programi ucretsiz bir video oynatici, video donusturucu ve download upload aracidir. Butun bu isleri yapabilmesi onu benzer programlardan ayiran ozellik oluyor. indirdiginiz videolari izlemek icinde ayni programi kullanmak kullanicilarin cok tercih ettigi bir durum. Programin oynatici bolumu FLV, H264 gibi MP4 formatlarini destekliyor. Kolayca anlasilabilen arayuzu ve kullanimi ile video indirme konusunda gayet basit bir arac olan CinemaForge populer video sitelerinden begendiginiz. videolari indirmenize imkan sagliyor. Hatta StageGold.com uretici adresine kendi yuklemelerinizi bile yapabiliyorsunuz.

CinemaForge is a video player, video converter, and download/upload utility. The player supports (FLV) and (H264) video formats like (MP4). The converter supports Ipod (MP4), Flash (SWF), Flash (FLV), Motion Pictures Group (MPEG), Audio Video Interleaved (AVI), Window Media Video (WMV), Real Video (RM), QuickTime (MOV), Advanced Streaming Format (ASF), and JPEG (thumbnails). Easy to use Video downloading from popular video sites. The application has support for deinterlace, duration, cropping, automatic thumbnails. StageGold.com uploading. Version 2.6 added an flv/mp4 video player; quick register form for uploading; fixed multiple issues from user feedback requests.CinemaForge 2.6CinemaForge programi ucretsiz bir video oynatici, video donusturucu ve download upload aracidir. Butun bu isleri yapabilmesi onu benzer programlardan ayiran ozellik oluyor. indirdiginiz videolari izlemek icinde ayni programi kullanmak kullanicilarin cok tercih ettigi bir durum. Programin oynatici bolumu FLV, H264 gibi MP4 formatlarini destekliyor. Kolayca anlasilabilen arayuzu ve kullanimi ile video indirme konusunda gayet basit bir arac olan CinemaForge populer video sitelerinden begendiginiz. videolari indirmenize imkan sagliyor. Hatta StageGold.com uretici adresine kendi yuklemelerinizi bile yapabiliyorsunuz.

Kralprogram.net Editor Notlari:

Uygulamanin kesme, duraklatma, otomatik thumbnail olusturma gibi ozellikleride mevcut.

Programin donusturucu kisminin destekledigi dosya turleri;

iPod (MP4)
Flash (SWF)
Flash (FLV)
Motion Pictures Group (MPEG)
Audio Video Interleaved (AVI)
Windows Media Video (WMV)
Real Video (RM)
QuickTime (MOV)
Advanced Streaming Format (ASF)
JPEG (Thumbnails)

Surum 2.6 ile birlikte programa flv/mp4 video oynatici, hizli kayit form yuklemesi, kullanici istegiyle bilgi alimi saglanan hatalari duzeltilmis coklu olay formu eklenmis bulunuyor.

CinemaForge is a video player, video converter, and download/upload utility. The player supports (FLV) and (H264) video formats like (MP4). The converter supports Ipod (MP4), Flash (SWF), Flash (FLV), Motion Pictures Group (MPEG), Audio Video Interleaved (AVI), Window Media Video (WMV), Real Video (RM), QuickTime (MOV), Advanced Streaming Format (ASF), and JPEG (thumbnails). Easy to use Video downloading from popular video sites. The application has support for deinterlace, duration, cropping, automatic thumbnails. StageGold.com uploading. Version 2.6 added an flv/mp4 video player; quick register form for uploading; fixed multiple issues from user feedback requests.

CinemaForge 2.6

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4