Trojan Guarder Gold v7.44

Program indir Yorum ekleyin

Trojan Guarder Gold v7.44Trojan Guarder Gold v7.44 Turkce karsiligi “truva ati” olan trojan’lari sisteminizden uzak tutmak, eger sisteminizde varsa temizlemek icin kullanilan Trojan Guarder Golden Version’un en son surumu.Trojan Guarder bilgisayarinizda firewall ve antivirusun onune gecemedigi onemli bir guvenlik acigini basariyla kapatiyor. Firewall’unuz var, antivirusunuz var ve kendinizi guvende hissediyorsunuz.
Ancak bu iki guvenlik aracinin da gormezden geldigi cok onemli bir tehlike acikca guvenliginizi zedeliyor: trojan! Trojan’lar bilgisayariniza klasik virus prensibinden faydalanarak sizan minik programciklar. Marifetleri ise caninizi fazlasiyla yakacak cinsten. Trojan’i sisteminize bulastirmayi basaran en acemi hacker bile, ilgisayariniz uzerinde tam bir kontrol elde edebilir, sifrelerinizi ele gecirebilir ve hatta dosyalariniza eriserek onarilmasi imkânsiz zararlara neden olabilir. Trojan Guarder, trojan’lari sisteminize sizmaya calisirken tespit edip etkisiz hale getirebilen kaliteli bir anti-trojan yazilimi. Guard Ghost adindaki uygulamasiyla, gercek zamanli olarak, trojan ve bunun yanisira bas belasi solucanlara (worm) goz actirmazken, IE Doctor uygulamasiyla da JavaScript ve ActiveX viruslerinin yol actigi hasarlari onarabliyor ve ayrica Internet Explorer uzerinden saldirida bulunmaya calisan hacker’larin epey bir canini sikabiliyor. Program aktif koruma saglar (firewall gorevini ustlenir) ve yaptiginiz tarama sonucunda buldugu trojan’lari sisteminizden temizler. Internette oldugunuz surecte tum acik portlari denetler, tehlike arz edecek yazilim veya portlari denetimi altina alir.

Kill unknown Trojans and viruses and protect your personal information. Though installed with anti-virus system and firewall, your PC is still not safe enough. Trojans could be recording all your valuable passwords and credit card information without your knowing it. Trojan is a mini program running on a workstation. At its basic level, it merely records every key pressed together with the username and password when you access any computer network. Thus, it may give hackers chances of entering your computer and damaging the system. Trojan guarder initiates a system named Guard Ghost to supervise all running processes in memory system, Windows files, and open ports to search and eliminate worms and Trojan horses at any time.Trojan Guarder Gold v7.44Trojan Guarder Gold v7.44 Turkce karsiligi “truva ati” olan trojan’lari sisteminizden uzak tutmak, eger sisteminizde varsa temizlemek icin kullanilan Trojan Guarder Golden Version’un en son surumu.Trojan Guarder bilgisayarinizda firewall ve antivirusun onune gecemedigi onemli bir guvenlik acigini basariyla kapatiyor. Firewall’unuz var, antivirusunuz var ve kendinizi guvende hissediyorsunuz.

Ancak bu iki guvenlik aracinin da gormezden geldigi cok onemli bir tehlike acikca guvenliginizi zedeliyor: trojan!

Trojan’lar bilgisayariniza klasik virus prensibinden faydalanarak sizan minik programciklar. Marifetleri ise caninizi fazlasiyla yakacak cinsten. Trojan’i sisteminize bulastirmayi basaran en acemi hacker bile, bilgisayariniz uzerinde tam bir kontrol elde edebilir, sifrelerinizi ele gecirebilir ve hatta dosyalariniza eriserek onarilmasi imkânsiz zararlara neden olabilir.

Trojan Guarder, trojan’lari sisteminize sizmaya calisirken tespit edip etkisiz hale getirebilen kaliteli bir anti-trojan yazilimi. Guard Ghost adindaki uygulamasiyla, gercek zamanli olarak, trojan ve bunun yanisira bas belasi solucanlara (worm) goz actirmazken, IE Doctor uygulamasiyla da JavaScript ve ActiveX viruslerinin yol actigi hasarlari onarabliyor ve ayrica Internet Explorer uzerinden saldirida bulunmaya calisan hacker’larin epey bir canini sikabiliyor.

Program aktif koruma saglar (firewall gorevini ustlenir) ve yaptiginiz tarama sonucunda buldugu trojan’lari sisteminizden temizler. Internette oldugunuz surecte tum acik portlari denetler, tehlike arz edecek yazilim veya portlari denetimi altina alir.

Kill unknown Trojans and viruses and protect your personal information.

Though installed with anti-virus system and firewall, your PC is still not safe enough. Trojans could be recording all your valuable passwords and credit card information without your knowing it. Trojan is a mini program running on a workstation. At its basic level, it merely records every key pressed together with the username and password when you access any computer network. Thus, it may give hackers chances of entering your computer and damaging the system. Trojan guarder initiates a system named Guard Ghost to supervise all running processes in memory system, Windows files, and open ports to search and eliminate worms and Trojan horses at any time.

Size : 631 KB

Trojan Guarder Gold v7.44

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4