AOL Active Security Monitor 2.0.0.18

Program indir Yorum ekleyin

AOL Active Security Monitor 2.0.0.18AOL Active Security Monitor 2.0.0.18 ile bilgisayarinizin viruslere, spyware’lere kimlik hirsizliklarina, ag sizmalarina veya diger ciddi guvenlik girislerine karsi guvenilirligini kolay yoldan olcebilirsiniz. AOL Active Security Monitor ucretsiz bir teshis aracidir. Bu sayesde bilgisayar ve ag guvenliginizi goruntuleme imkanina sahip olabilirsiniz. Diger AOL hizmetlerinin aksine bu ucretsiz yazilim icin AOL uyeligi gerekmemektedir. Ve hicbir limiti bulunmamaktadir. Antivirus yaziliminiz, antispyware yaziliminiz guvenlik duvari yaziliminiz, kablosuz ag baglantiniz, isletim sisteminiz ve internet tarayiciniz ile uyumlu calisip size nereden gelirse gelsin tehlikeli bir durum geldigi zaman uyari verir. AOL Active Security Monitor ile bu tur sorunlara hizli cozumler bulabilir ve bilgisayarinizi daha da guvenli hale getirebilirsiniz. Sisteminizdeki guvenlik eksiklerini size bildirerek tedbir almanizi saglayan oldukca yararli bir program.AOL Active Security Monitor 2.0.0.18AOL Active Security Monitor 2.0.0.18 ile bilgisayarinizin viruslere, spyware’lere kimlik hirsizliklarina, ag sizmalarina veya diger ciddi guvenlik girislerine karsi guvenilirligini kolay yoldan olcebilirsiniz. AOL Active Security Monitor ucretsiz bir teshis aracidir. Bu sayesde bilgisayar ve ag guvenliginizi goruntuleme imkanina sahip olabilirsiniz. Diger AOL hizmetlerinin aksine bu ucretsiz yazilim icin AOL uyeligi gerekmemektedir. Ve hicbir limiti bulunmamaktadir. Antivirus yaziliminiz, antispyware yaziliminiz guvenlik duvari yaziliminiz, kablosuz ag baglantiniz, isletim sisteminiz ve internet tarayiciniz ile uyumlu calisip size nereden gelirse gelsin tehlikeli bir durum geldigi zaman uyari verir.

AOL Active Security Monitor ile bu tur sorunlara hizli cozumler bulabilir ve bilgisayarinizi daha da guvenli hale getirebilirsiniz. Sisteminizdeki guvenlik eksiklerini size bildirerek tedbir almanizi saglayan oldukca yararli bir program.

AOL Active Security Monitor ile birlikte gelen ozellikler:

* Kolay, anlasilabilir goruntuleme penceresi – bu sayede agdaki tum bilgisayarlariniz guven icinde.
* Bilgisayarinizi viruslere, spywarelere, kimlik hirsizligina karsi tetikte tutar.
* Ve daha bir cok ozelligi ile sistem guvenliginizi size her an bildiren AOL Active Security Monitor ile bilgisayar guvenliginiz hakkinda oldukca fazla bilgi sahibi olacaksiniz.

Not! Bu program bir koruma programi degildir. Ancak koruma programlarindan yani antivirus programlarindan daha ustun bir saldiri bildiri sistemine sahiptir. Bu sebeple kullanimi oldukca yararlidir.

AOL Active Security Monitor 2.0.0.18

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4