Zend Studio 5.5.1

Program indir Yorum ekleyin

Zend Studio 5.5.1Zend Studio 5.5.1 Web programlama dillerinden en populeri PHP ile uygulama geliştirenlerin işini kolaylaştırmak icin gerekli araclardan en onemlisi olan Zend Studio’yodur. Bir PHP uygulama geliştirme ortamından bekleyebileceğiniz her şey Zend Studio icersinde var dersek sanırız cok da abartmış olmayız. Ne de olsa sloganı “The php Company” olan bir şirketin urunu ve bu şirket PHP’nin geliştirilmesi surecinin tam da ortasında. Zend Studio duzenleme, test etme ve hata ayıklama işlerinin tumunu tıpkı diğer uygulama geliştirme ortamlarında olduğu gibi aynı pencerede yurutebilmenizi sağlayan bir tasarıma sahip. Boylece kodunuzu da gozunuzden ayırmadan tum kontrolu elinizde tutabiliyorsunuz. PHP, HTML, Javascript, CSS, XML, JSP gibi web ile ilgili belgelerde renklendirme yapabiliyor. Eğer uzantısından tanınamayan bir belge acılmak istenirse hangi renklendirme şablonunun kullanılmadı gerektiğini siz secebiliyorsunuz.Zend Studio 5.5.1Zend Studio 5.5.1 Web programlama dillerinden en populeri PHP ile uygulama gelistirenlerin isini kolaylastirmak icin gerekli araclardan en onemlisi olan Zend Studio’yodur. Bir PHP uygulama gelistirme ortamindan bekleyebileceginiz her sey Zend Studio icersinde var dersek saniriz cok da abartmis olmayiz. Ne de olsa slogani “The php Company” olan bir sirketin urunu ve bu sirket PHP’nin gelistirilmesi surecinin tam da ortasinda. Zend Studio duzenleme, test etme ve hata ayiklama islerinin tumunu tipki diger uygulama gelistirme ortamlarinda oldugu gibi ayni pencerede yurutebilmenizi saglayan bir tasarima sahip. Boylece kodunuzu da gozunuzden ayirmadan tum kontrolu elinizde tutabiliyorsunuz.
PHP, HTML, Javascript, CSS, XML, JSP gibi web ile ilgili belgelerde renklendirme yapabiliyor. Eger uzantisindan taninamayan bir belge acilmak istenirse hangi renklendirme sablonunun kullanilmadi gerektigini siz secebiliyorsunuz.

Zend Studio sadece PHP konusunda yol almislarin rahat etmesini saglayan bir program degil. Sahip oldugu kod ornekleri bolumu zend.com sitesindeki veritabanindan da guncellenebiliyor ve boylece daha az tecrubeli gelistiricilerin de programlama sureclerini kolaylastiran katkilar saglamis oluyor.
Gelistiricinin en cok rahat edecegi ozelliklerden bir tanesi de otomatik tamamlama. Tum PHP fonksiyonlarinin ve sizin tanimlamis oldugunuz sinif ve fonksiyonlarin siz yazarken secim listesi olarak gelmesi ve aldigi parametreleri de gostermesi sizi surekli olarak belge ve kod incelemekten alikoyuyor. Ayrica hata olan satirin kelime islemci programlardaki imla hatalarinda oldugu gibi vurgulanmasi ve orta panelin saginda kucuk kirmizi cizgiler ile satirin belirtilmesi yine hata yapilmamasi icin iyi bir onlem. Bu ozellik calistiginiz sayfaya dâhil diger sayfalarda yaptiginiz tanimlamalari da iceriyor.

Homepage – http://www.zend.com/en/products/studio/

Size: 71.9 MB

Zend Studio 5.5.1

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4