Half Life 1.0

Oyun indir Yorum ekleyin

Half Life 1.0Half Life 1.0 Oyunun Konusu, Gordon Freeman, New Mexico eyaletinde yer alan Black Mesa Arastirma Tesisinde asistan olarak gorev yapmaktadir. Freeman’in de dahil oldugu bir deneme sirasinda bir seylerin ters gitmesi sonucu, baska bir boyuttan bir suru uzayli canli dunyaya gecmis ve hizla tesise yayilmaya baslamistir. Is arkadaslarinin hemen hepsi bu uzayli canlilar tarafindan oldurulurken, digerleri ise yuzeyden gelecek yardimi beklemektedir. Ancak yardima gelen askeri guclerin gorevi tesisten canli hicbir sey cikmamasini saglamaktir. Freeman, askerler ve yaratiklarla savasirken bir yandan da olayin arkasinda ne olup bittigini anlamaya calismaktadir. Oyunun konusu Stephen King’in “The Mist” adli romanindan esinlenerek hazirlanmistir. ayrintilar konu devaminda.Half Life 1.0Half Life 1.0 Oyunun Konusu, Gordon Freeman, New Mexico eyaletinde yer alan Black Mesa Arastirma Tesisinde asistan olarak gorev yapmaktadir. Freeman’in de dahil oldugu bir deneme sirasinda bir seylerin ters gitmesi sonucu, baska bir boyuttan bir suru uzayli canli dunyaya gecmis ve hizla tesise yayilmaya baslamistir. Is arkadaslarinin hemen hepsi bu uzayli canlilar tarafindan oldurulurken, digerleri ise yuzeyden gelecek yardimi beklemektedir. Ancak yardima gelen askeri guclerin gorevi tesisten canli hicbir sey cikmamasini saglamaktir. Freeman, askerler ve yaratiklarla savasirken bir yandan da olayin arkasinda ne olup bittigini anlamaya calismaktadir. Oyunun konusu Stephen King’in “The Mist” adli romanindan esinlenerek hazirlanmistir.

Oyunun Aciklamasi:
Dunyaca une kavusmus ve pek cok kisinin ezbere bildigi Half-Life isimli oyunumuz DooM turu yani FPS(First Person Shooter; Birinci kisi kamerasindan oynanan oyunlarin genel adi.) tarzinda hazirlanmistir. Oyunda canlandirdiginiz karakterin gozunden onu yonlendirerek cevredeki nesneler ve canlilarla iletisime gecmektesiniz. Elinizde levye ve ilerleyen bolumlerde cesitli yerlerden temin edeceginiz silahlar ile bol miktarda mutasyona ugramis yaratik, zombi, helikopter-ucak ve asker avlayacaksiniz. Oyuna alistikca aslinda sadece oyunu oynayabilme yeteneginin disinda dusunme gucune de sahip olmaniz gerektigini kavrayacaksiniz. Cunku bazi bolumleri gecebilmek icin oyun senaryosu icerisine gizlenmis objeleri de kullanmaniz ve cesitli yerlerdeki dugmelere basarak oyunun akisini degistirmeniz de gerekecektir.

Sonuc olarak bakildiginda gercekten de dunya capinda cok genis bir hayran kitlesi olan ve asiri derecede bagimlilik yapan bir oyun oldugunu ve verdigimiz 5 puani fazlasiyla hak ettigini kendinizde goreceksiniz. Simdiden basarilar dileriz…

Sistem Gereksinimleri:

Minimum: 500 mhz Islemci, 96mb Ram, 16mb Ekran Karti, Windows 2000/XP/98, Fare, Klavye, Internet Baglantisi (Coklu Oyuncu olarak Ihtiyac Durumunda)

Onerilen: 800 mhz Islemci, 128mb Ram, 32mb+ Ekran Karti, Windows 2000/XP/98, Fare, Klavye, Internet Baglantisi (Coklu Oyuncu olarak Ihtiyac Durumunda)

Konu icin Kaynak: Wikipedia

Half Life 1.0

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4