The Lost Vikings 1.0

Oyun indir Yorum ekleyin

The Lost Vikings 1.0The Lost Vikings 1.0 imdiye kadar pek de alisik olmadiginiz turden bir platform yani ilerlemeli tarzda bir oyundur. ayrintili aciklama konu devaminda…The Lost Vikings 1.0The Lost Vikings 1.0 imdiye kadar pek de alisik olmadiginiz turden bir platform yani ilerlemeli tarzda bir oyundur.

Oyunun Konusu:

Koylerinde kendi hallerinde normal bir sekilde gunluk yasamini surduren farkli yeteneklerdeki birbirlerine cok bagli 3 vikingli arkadas, bir gece hic beklemedikleri bir zamanda uzaylilar tarafindan kacirilir. Uzaylilarin getirdikleri yer tam bir bulmaca gibi gizemli bir yapidadir. Buradan cikmak icin kendi aralarinda bir plan yaparlar. Bu plani uygulamaya koyup, kacmalari icin birbirlerinin yeteneklerine ihtiyaclari vardir. Oyunumuz boylelikle baslamis olur.

Oyundaki Amacimiz:

Oyundaki mantik oldukca basit, 3 farkli ozelliklerdeki kahramanin bu yeteneklerini kullanarak onlari sag olarak bolum cikislarina ulastirabilmek.

Kahramanlarin Ozellikleri:

– Ilk kahramanimiz cesur bir savascidir. Elinde kilic, sirtinda oklari vardir. Her turlu dusmanla savasabilme yetenegine sahiptir. Ok yardimiyla diger arkadaslarinin yaklasamadigi dugmelere basabilmektedir. Fakat kendisini korumasi icin dostlarina ihtiyaci vardir.

– Ikinci kahramanimizin en buyuk kozu hizi ve gucudur. Eliyle nesneleri ittirebilir, yukseklere ziplayabilir, kosabilir ve kosarken kafasindaki migfer ile duvarlari yikabilmektedir.

– Ucuncu kahramanimiz ise elindeki kalkan ile arkadaslarini ve kendini koruyabilir, yuksek yerlerden atlarken kalkanini cevirip, parasut olarak kullanabilmektedir. Ayrica kalkaninin uzerinde arkadaslarini tasiyabilmektedir.

Oynama Sekli:

Karakterlerimizi yon tuslariyla hareket ettiriyoruz. “Space(Bosluk)” tusu ile 1. yeteneklerini, “D” tusu ile de 2. yeteneklerini kullanmalarini sagliyoruz. Bolumlerdeki soru isaretlerinin yaninda “S” tusuna basarak yardim aliyoruz. Kahramanimizi degistirmek icin “CTRL” tusunu kullaniyoruz.

Butun bunlarin disinda ekranimizin en alt kisminda kahramanlara ait nesneleri goreceksiniz. Bunlara “TAB” tusu ile ulasabilir, “E” tusu ile kullanabilirsiniz. Ornegin elma seklindeki nesneyi kullanarak o kahramanin enerjisini arttirabilirsiniz.

Oyuna Genel Bakis:

The Lost Vikings; Grafik olarak 1993 yilinda yapilan bir oyuna gore gozleri hic yormayan civil civil renklerle donatilmis oldugunu goruyoruz. Ayrica kulaga cok hos gelen ve oyuncuyu asla sikmayan muzikler de oyunun diger bir artisi sayilabilir.

Oyun Hakkinda:

The Lost Vikings oyununu normal bir sekilde calistiramadiysaniz, sorunsuz olarak oynayabilmeniz icin “DosBOX” programini kullanmanizi tavsiye ederim.

Sonuc olarak…

Surukleyici bir senaryoya sahip, ucretsiz ve dusuk boyutlu olan bu oyunu oynadiginizda eminim ki cok zevk alacaksiniz. Hatta oyle ki aliskanlik dahi yapacaktir. Denemenizde fayda olacagina inaniyorum, pisman olmayacaksiniz. Hepinize iyi eglenceler diliyorum.

The Lost Vikings 1.0

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4