LimeWire Basic 4.16.6

Program indir Yorum ekleyin

LimeWire Basic 4.16.6LimeWire Basic 4.16.6 Programi Gnutella agi uzerinden kullanicilarina hizmet veren bir dosya paylasim yazilimidir. Acik kaynak kodlu bir yazilim oldugundan tumuyle ucretsiz olarak sunulmaktadir. Bircok farkli kategoride arama yapabilmenizi saglamaktadir; ses, video, goruntu, belge ve program dosyalari. Ayrica herhangi bir kategori belirtmeden de arama yapilabilmektedir.

Yazilim ozellikle ses dosyalarini bulabilmesi ile unludur. Arama yapabilmek icin ses dosyasinin, parcayi seslendirenin veya bulundugu albumun adini bilmeniz yeterlidir. Bilgileri uygun alanlara girdikten sonra “Search”(Ara) dugmesine basmaniz gerekmektedir. Yazilim size dosyanin bulundugu tum kaynaklari indirilme sayisina gore siralayacaktir. En cok indirilme yapilan kaynagin en guvenli ve en hizli kaynak oldugu varsayimina guvenebilirsiniz. Yazilim yaptiginiz arama sonuclarinda dosyalarin kalitesini, lisans durumunu, dosya bicimini, dosya boyutunu, bit oranini ayrintili bicimde gosterdiginden size en uygun olan arama sonucunu secebilirsiniz. Dosyalarin yuklenme hizlari kaynagina gore degismekte olup genel anlamda oldukca hizlidir. indirdiginiz dosyalari gruplayabilir, varsayilan olarak secilmis dosya indirme dizinini isteginize gore degistirebilirsiniz. Dahili bir medya oynatma aracina da sahip olan LimeWire yazilimi ile daha dosyalarinizi indirirken oynatmaya baslayabilirsiniz, yani on izleme ozelligini kullanabilirsiniz. Ayni anda birden cok arama ve yukleme de yapabilme imkaniniz bulunmaktadir.

Bircok tema destegi sunarak gorsellige ve kullanici ozellestirmesine de onem verdigini gosteren LimeWire yazilimini kullanirken suphesiz ki buyuk zevk alacaksiniz.

LimeWire Basic 4.16.6

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4