System Mechanic 7.5.7.11 Standard – Professional

Program indir Yorum ekleyin

System Mechanic 7.5.7.11 Standard - ProfessionalSystem Mechanic 7.5.7.11 Standard – Professional PC’nizi formda tutmak icin kullanabileceginiz genel amacli bir program. Bu saglam pakedin kullanimi cocuk isi, ustelik icinde yiginla degerli arac bulunuyor. Program birbirinin ayni olup bosu bosuna yer kaplayan dosyalari ve cesit cesit cop dosyasini bulup kaldirabiliyor. Hangi suruculeri ve/veya klasorleri tarayacagini secebiliyor, programin icindeki “cop dosyasi” (waste file) listesine istediginiz gibi mudahale edebiliyorsunuz. Taramalar bittiginde, System Mechanic belirlenen kriterlere uyan dosyalarin listesini sunuyor. Boylece iclerinden istediklerinizi silebiliyorsunuz. Program ayrica bozuk kisayollari duzeltmenizi ya da silmenizi, hatali Registry girislerini ve gecersiz kurulum dosyasi bilgilerini kaldirmanizi da mumkun kiliyor. Programin icindeki diger araclar sayesinde Windows acildiginda hangi programlarin yuklenecegini belirleyebiliyor ve program kurulumlarini goz altinda tutabiliyorsunuz.System Mechanic 7.5.7.11 Standard - ProfessionalSystem Mechanic 7.5.7.11 Standard – Professional PC’nizi formda tutmak icin kullanabileceğiniz genel amaclı bir program. Bu sağlam pakedin kullanımı cocuk işi, ustelik icinde yığınla değerli arac bulunuyor. Program birbirinin aynı olup boşu boşuna yer kaplayan dosyaları ve ceşit ceşit cop dosyasını bulup kaldırabiliyor. Hangi suruculeri ve/veya klasorleri tarayacağını secebiliyor, programın icindeki “cop dosyası” (waste file) listesine istediğiniz gibi mudahale edebiliyorsunuz.

Taramalar bittiğinde, System Mechanic belirlenen kriterlere uyan dosyaların listesini sunuyor. Boylece iclerinden istediklerinizi silebiliyorsunuz. Program ayrıca bozuk kısayolları duzeltmenizi ya da silmenizi, hatalı Registry girişlerini ve gecersiz kurulum dosyası bilgilerini kaldırmanızı da mumkun kılıyor. Programın icindeki diğer araclar sayesinde Windows acıldığında hangi programların yukleneceğini belirleyebiliyor ve program kurulumlarını goz altında tutabiliyorsunuz.

Daha sonra karşılaştırma yapmak icin sisteminizin bir dokumunu cıkarabilir ya da belli bir kurulumun sisteminizde ne gibi değişikliklere yol actığı konusunda bir rapor alabilirsiniz. Programın ozellikleri arasında guvenli dosya supurmeleri gercekleştirebilmesi, masaustu değişiklikleri yapabilmesi, Internet bağlantısından tam randıman almaya yonelik secenekler ve guvenlik ozellikleri de bulunuyor. Son olarak da, sisteminizi sizi surekli uğraştırmadan formda tutmak icin, “scheduler”ı sayesinde sizin onceden belirlediğiniz gorevleri vakti gelince uygulayabiliyor.

Bircok kullanıcının ortak şikayetleri arasında yer alan, sistem performansının kararlı olmayışı, aslında coğu zamanlar basit sebeplere dayanıyor. Yavaşlayan ve gittikce hantallaşan sisteminizin duzenli aralıklarla kendine gelmesi icin birtakım ince ayarların yapılması, gerek sizi gerekse sisteminizi rahatlatacak basit ama onemli işlemlerden biri. Sanal arac kutusu kullanıcıları bu ve benzeri sıkıntılardan kurtaracak araclar iceriyor.

Hız, guvenlik ve guc dengesini korumaya yonelik olan program sisteminizi temizliyor, optimize ediyor ve kişisel bilgilerinizi aynı ceviklik ile koruyor. Benzeri programlar gibi kayıt defterini temizliyor, gereksiz dosyaları kaldırıyor ve saklı kalmış sistem performansı dosyalarını duzenliyor. Boylece sisteminiz daha hızlı, hatasız ve temiz olabilir. Hataları duzelten, internet hızınızı optimize eden, diskinizi birleştirebilen System Mechanic, aynı zamanda sisteminizi gizli ve kimileri zararlı olan programcıklara karşı da koruyor. Pop-Up engelleyici, RAM birleştirici ve kurtarma araclarının yer aldığı program yedekleme ve kayıt dosyası optimizasyonu gercekleştirilebiliyor.

Homepage – http://www.iolo.com

Standart : System Mechanic 7.5.7.11 Standard - Professional

Professional : System Mechanic 7.5.7.11 Standard - Professional

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4