Dj Efekt Programi MiniDJ 0.0 Beta

Program indir Yorum ekleyin

Dj Efekt Programi MiniDJ 0.0 BetaDj Efekt Programi MiniDJ 0.0 Beta adindan da anlasilacagi gibi kucuk boyuta sahip, yerli yazilimcilar tarafindan hazirlanmis, bir DJ efekt programidir. Bu programla muzik arsivinize renk kazandiracaksiniz. Ucretsiz ve Turkce olan bu surumu bir defaligina da olsa denemenizi oneriyoruz.

Uretici Firmanin aciklamasi : MiniDJ, muzik dosyalariniza efekt kazandirabileceginiz ucretsiz bir programdir. Bu programla arsivinizde bulunan mp3 dosyalarina son derece kulaga hos gelen efektler verebilirsiniz. Programda onemli olan tek sey, dosyalarin “c:\minidj\” klasorunun icinde olmasina dikkat etmenizdir. Efektlerin ise “c:\minidj\dj” klasoru icerisinde olmasi yarariniza olacaktir. Efektler bolumune ayar butonundan isteginiz ses dosyasini atayabilirsiniz. Size tavsiyemiz fazla buyuk olmamalari. Atama isleminden sonra kaydet demeniz yeterlidir.

Bu program herhangi bir bilgi veya bilgilerinizi bir sahsa ya da sahislara gondermez. Sadece test amacli konulmus kucuk bir reklam vardir ve istenildiginde program icerisinde kapatilabilmektedir.

Not : Herhangi bir hata kontrolu yapilmamistir. Eger olusan bir hata tespit ederseniz, bu hatayi e-posta yoluyla ureticiye bildirdiginizde, soz konusu olan hata en yakin zamanda cozume kavusacaktir.

Dj Efekt Programi MiniDJ 0.0 Beta

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4