Turkce Youtube 1.0

Program indir Yorum ekleyin

Turkce Youtube 1.0Turkce Youtube 1.0 eklentisi Internette video izlemeyi, elinizdeki videolarinizi arkadaslarinizla paylasmayi seviyorsaniz, video izlemek veya yuklemek icin mutlaka yolunuz birgun YouTube.com adli meshur video sitesine dusmustur. Ama sitenin yurtdisi kaynakli bir site olmasi, dolayisiyla da tamamen Ingilizce olmasindan muzdarip iseniz iste size guzel bir cozum; hem de bizim insanimizdan Turk Programcilardan, halkimiza armagan edilmis, “Turkce Youtube” adiyla guzel bir Mozilla Firefox Eklentisi daha sizlerle.

Yazimizin basinda hemen deginelim; Turkce Youtube Eklentisi Sadece Mozilla Firefox ile Youtube.com sitesini actiginizda calisir yani Mozilla Firefox Internet tarayicisi icin yapilmis bir ilave programciktir. Bu sebeple Internet Explorer kullanmakta israr eden ziyaretcilerimiz; Ya Mozilla Firefox kullanmaya baslayabilir ya da metni buraya kadar okuduysaniz gerisi isinize yaramayacagi icin sitemizin diger sayfalarini gezmeye devam edebilirsiniz.

Turkce Youtube Eklentisi; Kurulduktan sonra Youtube.com sitesine girdiginizde gelen sayfadaki kelimeleri, yazilari Turkce’ye cevirip size o sekilde gosteren basit ama kullanisli bir programdir.

Sisteminde Mozilla Firefox bulunmayan ve edinmek isteyen ziyaretcilerimiz ise Sitemizde bulunan %100 Turkce olarak kurulan ve calisan Mozilla Firefox’u indirebilirler.

Firefox Eklentilerinin Kurulmasi :
Programi innDir linkine tikladiginizda gelen ekranda tarayicinizin menu kisminin altinda cikan sari uyari cubuguna tiklayip Bu Siteye Izin Ver secenegini secmeniz halinde Firefox Eklenti Yukleme/Kurma Penceresi gelecektir. Bu pencerede Kur butonundaki sayan sure bitince bu tusa basip kurulmasini saglayabilirsiniz. Firefox Eklentilerini kurduktan sonra mutlaka Firefox unuzu yeniden baslatmaniz onerilir. Zaten bu uyari her eklenti kurulumundan sonra ekranda da gorunecektir.

Firefox Eklentilerini Kaldirmak ve Guncellemek Icin :
Tarayicinizin ust menulerinden Araclar menusunun altindaki Eklentiler kismina tikladiginizda acilan Eklenti Kurma/Kaldirma/Guncelleme Penceresinde kaldirmak istediginiz eklentiyi bulup uzerinde sag tiklayip Kaldir diyebilir veya uzerine bir kez tiklayip bu pencerenin alt kisminda bulunan Kaldir tusuna basarak kaldirabilir veya Guncelle butonu ile pencerede bulunan tum eklentilerin guncellenmesini saglayabilirsiniz. Firefox Eklentilerini kaldirdiktan, guncelledikten sonra mutlaka Firefox unuzu yeniden baslatmaniz onerilir. Zaten bu uyari eklentiler ekraninda da gorunecektir.

Turkce Youtube 1.0

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4