WinXP Manager 5.2.2

Program indir Yorum ekleyin

WinXP Manager 5.2.2WinXP Manager 5.2.2 programi Windows XP kullanicilari icin sistem bilgilerini degistirme, guvenlik saglama, gereksiz dosyalari silme, kayit bilgilerindeki hatalari duzeltme gibi ozellikleri bulunan sistem iyilestirme yazilimidir.Sistem donanim bilgilerini ayrintili olarak gosterir. Microsoft urunlerinin kayit kodlarini bulmaya yardimci olur.

Iyilestirme:
Sisteminizin acilis ve kapanis zamanlarini siteminize zarar vermeden azaltir. Internet Explorer ve diger sistem araclarindaki hatalari onarir.

Temizleme:
Sisteminizde gereksiz yer kaplayan, bozuk ya da ayni dosyanin birden fazla dosyalarini silerek sisteminizde yer acar. Kayit defterindeki hatali kayitlari siler.

Ozellestirme:
Farenin sag tus menusu, Windows’unuzun baslangic ekrani, simgeler, masaustu gorunumu, OEM bilgileri gibi ozellikleri degistirebilirsiniz.
Guvenlik:

Sistem bilgilerinizi disariya karsi gizleyerek guvenliginizi arttirabilirsiniz. Suruculerinizi gizleyebilir ya da dosyalarinizi sifreleyebilirsiniz.

Ag:
Sisteminizdeki acik portlarinizi kullanarak internet hizinizi iyilestirebilir, paylasilan dosyalari kontrol edebilirsiniz. Gereksiz ve yanlis internet kisayollarini denetler ve siler.
Diger: Sistem genel ozelliklerini goruntuleyebilirsiniz. Siz bilgisayarinizin basinda degilken sistemde ne olup bittigini gorebilir ve sistem genel gorunum ayarlarini degistirebilirsiniz.

Homepage – http://www.winxp-manager.com

Size: 5.30 MB

WinXP Manager 5.2.2

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4