GFI MailEssentials 1.2

Program indir Yorum ekleyin

GFI MailEssentials 1.2GFI MailEssentials 1.2 programi e-posta iceriklerini, eklentilerini her an denetleyen ve spam mailleri onleyen ustun guvenlik programidir. Ayni anda 3 virus programi ile Gelen / giden / ic e-posta trafiginizde icerik kontrolu, ekleni kontrolu, virus kontrolu yapar ve size her zaman tam koruma saglar.

E-posta virusleri, trojanlar, exploitler & threatlere karsi korunma

* Tehlikeli, saldirgan ya da ozel icerikli maillerin takip edilmesi sistemlerin guvenligi acisindan her gecen gun daha fazla onem kazanmaktadir.Gunumuzde pek cok virus sisteminizi dakikalar icerisinde kullanilmaz hale getirebilecek kadar tehlikeli ve gelismistir. Hatta ayni dakikalar icerisinde tum dunyaya yayilabilen virusler (Love Letter gibi) mevcuttur

* Tek bir virus programina bagli olarak virus korumasi yapmak ise gerekli guvenligi saglayamamaktadir. Dahasi, trojanlar ya da sisteminize zarar verebilecek / sizabilecek programciklara karsi virus programlari yetersiz kalabilmektedir. Tek bir virus programina bagli isletmeler bu tip saldirilara karsi maalesef yeterince hazirlikli degildir.

* Bu konudaki tek seceneginiz komplike bir e-posta icerik kontrolu ve anti-virus ozellikleri olan bir yazilim kullanmanizdir.

* GFI MailSecurity, e-posta Firewall gibi calisarak sizi sadece e-posta viruslerinden, exploit ve threatlerden korumakla kalmaz, sisteminizi hedef alan saldirilari da berteraf eder.

* GFI MailSecurity nin su an iki surumu bulunmaktadir: VS API ya da SMTP gateway. VS API surumu Exchange Server 2000 ile benzeri gorulmemis bir uyumla calisir. Exchange 2000 information store lari kontrol eder. Gateway surumu mail relay server olarak calisir ve ic / dis maillerinizi kontrol eder.

Neden GFI MailEssentials ?

* Birden fazla virus programi- Daha iyi performans ve virus programi bagimsiz size destek olabilme yetisi.

* Email icerik & attachment kontrolu – Tehlikeli virusleri bulur, yok eder

* Exploit kalkani – e-posta sizinti bulma & savunma

* E-posta threat motoru – HTML scriptlerini, .exe dosyalarini ve pek cogunu bulup yok etmek, durdurmak

* En iyi Exchange mesaj tarama teknolojisi

GFI MailEssentials 1.2

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4