Arial Audio Converter 2.3.88

Program indir Yorum ekleyin

Arial Audio Converter 2.3.88Arial Audio Converter 2.3.88 guclu ve profesyonel bir ses bicimi donusturme programi dir. En cok kullanilan ses dosyalarinin tumu arasinda karsilikli donusturme islemi yapabilmektedir. Bu islemi gecici dosyalar kullanmadan yaptigi icin oldukca hizli islemler gerceklestirmektedir. Ayrica gecici dosya kullanilmadigindan sabit disk daha ekonomik kullanilmakta sonradan silinecek olan verilerle bos yere isgal edilmemektedir. Donusturme isleminin yani sira; ID3 etiketlerinin duzenlenmesi, dosya bicimlerinin kalite ayarinin yapilmasi, farkli arayuzler kullanabilme, dahili oynatici ile ses dosyalarini acabilme gibi ek islevlere de sahiptir. Kullanimi oldukca kolay olan yazilimin, boyutu da oldukca kucuktur.

programin Genel Ozellikleri
# Populer ses bicimlerinin tumunu destekler: MP3, WMA, OGG, MP2, WAV (PCM, DSP, GSM, ADPCM), G721, G723, G726, VOX, ALAW, ULAW ses bicimlerini karsilikli olarak donusturme ve farkli ayarlamalar yapabilme.
# Yuksek hizda donsturme: herhangi bir gecici dosya kullanmaksizin, dogrudan ses bicimlerini donusturme; boylece yuksek hizda donusturme yaparak, sabit disk kullanimini ekonomik hele getirebilme saglanir.
# Toplu ses dosyasi donusturme: dosya bicimlerinin ilk hali farketmezsizin toplu halde donusturme yapabilme.
# ID3 etiket destegi: ID3 etiketlerini kendiliginden kaydederek donusturme yapabilme, bunlari goruntuleme ve duzenleme destegi verme.
# Populer muzik bicimlerini oynatabilme: WAV, OGG, MP2, MP3, WMA bicimli ses dosyalarini dahili oynatici ile dinleyebilme imkani.
# Surukle ve birak destegi: Dosya gezgini uzerinden suruklenen dosyalari, Aria Audio Converter yaziliminin dosya listesine uzerine birakabilme destegi.
# Kullanici dostu arayuz ve cok kolay kullanim.

Homepage – http://www.xrlly.com/audio-converter.htm

Size: 2.02 MB

Arial Audio Converter 2.3.88

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4