Google Resim Toplayici 1.0

Program indir Yorum ekleyin

Google Resim Toplayici 1.0 Google gercekten cok populer bir arama motorudur. Google icerisinde her turlu sozcugu rahatlikla arayip bulabilirsiniz. Diyelim ki bir konudaki resimleri google gorseller icerisinde otomatik olarak aramak istiyorsunuz. Search secenegi ile kelimeyi aratin. Islem sonucunda bir txt dosyasi olusturulacaktir. Daha sonra da bu dosya icerisindeki baglantilari kolayca bilgisayariniza indirebilirsiniz. Bu islem icin de download – get menusune tiklamaniz yeterli olacaktir. Program nasil calisir diye soracak olursaniz Uygulama dosyasi dist klasoru icindeki .jar uzantisi ile geliyor. Ayarlar tamam ise, bu dosyaya cift tiklayarak programi calistirabilirsiniz. Diger bir yol da komut satirinda dist klasorune gelerek “java -jar dosyaismi.jar” komutunu vermektir. Burada dosya ismi yerine dosyanin gercek adini yazmalisiniz. Bir diger yol da jar dosyasina sag tiklayarak c:\programFiles\java\jre1.5.x\bin\javaw, yani JAVA makinesi programi ile birlikte acmaktir.

Google Image Collector Really google is most powerful searching motor in the world. Using this program you can connect google image directories and get the images. Select ‘search’ menu for starting collecting the images. This process will get image link names into a file named *img*.txt. If you want to install these links only click Download-get menu and select *img*.txt file. The files will come to gimages directory. Have fun.Google Resim Toplayici 1.0 Google gercekten cok populer bir arama motorudur. Google icerisinde her turlu sozcugu rahatlikla arayip bulabilirsiniz. Diyelim ki bir konudaki resimleri google gorseller icerisinde otomatik olarak aramak istiyorsunuz. Search secenegi ile kelimeyi aratin. Islem sonucunda bir txt dosyasi olusturulacaktir. Daha sonra da bu dosya icerisindeki baglantilari kolayca bilgisayariniza indirebilirsiniz. Bu islem icin de download – get menusune tiklamaniz yeterli olacaktir. Program nasil calisir diye soracak olursaniz Uygulama dosyasi dist klasoru icindeki .jar uzantisi ile geliyor. Ayarlar tamam ise, bu dosyaya cift tiklayarak programi calistirabilirsiniz. Diger bir yol da komut satirinda dist klasorune gelerek “java -jar dosyaismi.jar” komutunu vermektir. Burada dosya ismi yerine dosyanin gercek adini yazmalisiniz. Bir diger yol da jar dosyasina sag tiklayarak c:\programFiles\java\jre1.5.x\bin\javaw, yani JAVA makinesi programi ile birlikte acmaktir.

Program Demo surumu sadece 100 adet resmi indirmeye izin vermektedir.

Google Image Collector Really google is most powerful searching motor in the world. Using this program you can connect google image directories and get the images. Select ‘search’ menu for starting collecting the images. This process will get image link names into a file named *img*.txt. If you want to install these links only click Download-get menu and select *img*.txt file. The files will come to gimages directory. Have fun.

Google Resim Toplayici 1.0

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4