Allok Video to MP4 Converter 4.8.0310

Program indir Yorum ekleyin

Allok Video to MP4 Converter 4.8.0310Allok Video to MP4 Converter 4.8.0310 programi bir video bicimi donusturme yazilimidir. Allok MP4 donusturucu, MP4 formatinda butun populer video/film bicimlerini donusturerek, bu konularda kullanicilara son derece yardimci olan guclu ve hazir bir video donusturucusudur. Tasinabilir medya gostericileri icin MP4 donusturucu goruntu dosyalarindan; DivX, XviD, AVI, WMV, MPG, MPEG, MP4, M4V, FLV, 3GP, ASF, RM, RMVB, MOV, ASX, MKV, OGM, SVCD, VCD, MP4 ve VOB goruntu bicimlerini desteklemektedir. Ayrica yazilim, temel donusturme kaynaginda bulunan bicimlere bircok uzanti eklenmis ve gunumuzde ihtiyac duyulan tum uzantilari bunyesine almistir.

Bununla yetinmeyen yazilim, gunumuzde kullanilan ve cok populer olan cihazlarin goruntu bicimlerine de destek vermektedir. Bunlar sirasiyla; iPod, Sony PSP, Acrchos AV400, Archos AV500, Archos AV700, Archos Gmini402, iRiver PMP–100, Yaratici Zen vizyon, vb. goruntu bicimleridir.

Kullanicilar cogu zaman goruntu oynaticilarda DVD, SVCD, DivX ve VCD sistemlerini tercih etmektedirler. Ayrica XviD gibi teknolojinin getirdigi diger ozelliklerden de faydalanmaktadirlar. Cogu goruntuler artik DVD, ya da DivX/XviD gibi ortaminda hazirlanmaktadirlar. Buna ragmen bazi cihazlar goruntulerinin daha kaliteli olabilmeleri icin MP4 uzantilariyla da cekmektedirler. Bu da kullanicilarda diger goruntu bicimlerine donustururken ciddi sikintilar yaratmaktadir. Bazen bu goruntu biciminden sadece bir baska goruntu bicimine cevirebilmektedirler.

Gunumuzun bir cok cihazi DVD vb. goruntuleri seyretmeye imkan vermesine ragmen, kullanicilarin yukarida bahsedilen goruntu turlerini birbirlerine donusturmeye her zaman ihtiyaclari olmustur, olacaktir da. Ustelik goruntu cihazlarinda cekilen bu tur goruntulerin uzantilarini da her cihaz okuyamamaktadir. O zaman goruntu bicimlerini birbirlerine donusturme kacinilmaz olacaktir.

Cogu zaman elimizdeki goruntuleri birbirlerine cevirdigimizde ise goruntu kalitesinden odun verildigi icin goruntu iyi olmaz. Kalite duser ve kullanici aradigi veya istedigi goruntu kalitesine bir turlu ulasamaz.

Yazilim temelde MP4 video goruntulerini diger tum goruntu bicimlerine donusturmektedir. Ana cevirme kabiliyetleri arasinda temelde yukarida bahsedilen goruntu cesitleri vardir. Ancak donusturme bicimlerinin uzantilarinda ise bu birimlerin alt birimleri olan tum goruntu bicimleri de bulunmaktadir. Bu da gunumuzun tum donusturme ihtiyaclarina kesinlikle cevap vermektedir. Yazilim bunlara ilaveten kullanicilari ve gunumuz sartlarini dusunerek goruntuleri donustururken goruntu kalitesini, cozuculeri, cift kanal ses duzeyini, ses kalite duzeylerini, oranlari (rate) ve tum goruntu bicimlerini de desteklemistir. Yazilim kullanicilara donusturdugu goruntuleri izleme imkanini da sunmaktadir.

VIDEO OZELLIKLERI:
# AVI’den MP4′e donusturme.
# DivX’den MP4′e donusturme.
# MPEG’den MP4′e donusturme.
# WMV’den MP4′e donusturme.
# MOV’dan MP4′e donusturme.
# RM’den MP4′e donusturme.
# VCD’den MP4′e donusturme.
# VOB’dan MP4′e donusturme.

Homepage – http://www.alloksoft.com/mp4_converter.htm

Size: 4.15

Allok Video to MP4 Converter 4.8.0310

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4