Norton 360 2.0

Program indir Yorum ekleyin

Norton 360 2.0Norton 360 2.0 programi kapsamli guvenlik gereksinimi icinde olan kullanicilar icin tasarlanmis olup, kolay kullanimlidir ve kullanicilarla minimum etkilesim gerektirmektedir. Yazilimin en son yayinlanan surumu 2.0 ile Norton 360 aginizi guvenlik tehditlerine karsi korurken isiniz daha da kolaylastirilmis. Blu-ray, iPod ve ag depolama aygitlarini kullanma konusunda verimliligin arttirildigi programda kayit defteri duzenlemesi ve Firefox icin Phishing (yemleme) korumasi yenilenen ozelliklerden.

Urunun fonksiyonalitesi asagida yer alan 5 ana baslikta ozetlenebilir:

* PC Guvenligi – Norton 360 Symantec’in aralarinda virusler, spyware’ler, hacker’larin da bulundugu cok cesitli tehdite ve riske karsi sagladigi endustri lideri korumanin tum ozelliklerini yansitmaktadir. Norton 360, Symantec’in davranis-tabanli malware saptama teknolojisini de bunyesinde barindirmaktadir. SONAR uygulama davranslarini baz alarak yeni tehditleri gercek zamanli olarak saptayabilmektedir. Norton 360 ayni zamanda, cekirdek modlu rootkitleri de bulussal teknolojisyle uzaklastirabilmektedir. Norton 360, akilli guvenlik duvari, tehdit onleme, kirilganlik noktalarinin degerlendirilmesi gibi ozelliklere sahip olmanin yani sira farkli tipteki aglara baglanirken farkli ag tanimlamalari kullanabilme becerisiyle guvenlik duvari korumasini da otomatik olarak optimize etmektedir.

* Islem Guvenligi – Antiphishing ozelligi ile kullanicilarin online kimliklerinin korunmasini sagla onlara online ortamda alisveris, bankacilik ve benzeri islemleri guven icinde yapacaklari ortami sunmaktadir. Kara listeleri ve kendi bulussal tekniklerini kullanarak; bilinen ya da bilinmeyen phishing sitelerini, tehlikeli siteleri taniyabilmekte, Internet Explorer 6 ve daha ust ozellikli web tarayicilariya kusursuz bicimde entegre edilen Norton Arac Cubugunda bu siteleri net bicimde gosterebilmektedir. Norton 360 ayni zamanda, Web Site Onayi ile sahtekârliklara siklikla alet edilen guvenilir markalarin da gecerlilik onayini vermektedir.

* Yedekleme ve Onceki Duruma Getirme – Norton 360 yeni local ve online yedekleme ve Onceki Duruma Getirme fonksiyonalitesi ile birlikte sunulmaktadir. Online yedekleme hem dosya transferi ve depolama sunuculari uzerindeki kriptolama ile hem de kullanicilarin Norton Hesaplari yoluyla guven altina alinmaktadir. Urunle birlikte sagladigi 2 GB online depolama alaninin yani sira 5 GB icin 29.99, 10GB icin 49.99 ve 25GB icin 69.99 Amerikan Dolari karsiliginda online ilave depolama alani da sunabilmektedir. Norton 360 otomatik olarak yeni bir dosya ya da varolan dosyalarda degisiklik gordugunde, kullanicilara gore yapilandirilabilecek program cercevesinde ya da sistemin bos zamanlarina uygun dusebilecek bicimde, asamali yedeklemeyi gerceklestirmektedir. Kullanicilar yedekleme icin dahili ya da harici disk suruculer, CD/DVD suruculeri, USB suruculeri, adreslenen ag suruculeri ya da guvenli online yedekleme gibi farkli depolama alanlarindan istediklerini secebilmektedirler.

* PC Ayarlamalari – Norton 360 Windows Temp, Internet Temp, Internet Tarihce dosyalari gibi gereksiz yiginlari tani, silebilir. PC Tuneup ozelligi daha hizli ve daha etkin disk kullanimi icin analiz yapabilmekte, daginik bolumleri uygun bicimde bir araya getirebilmektedir. Norton 360’in Akilli Arka Plan Programlayicisi, sistemi kullanici girisleri, CPU kullanimi ve disk aktivitesi acisindan izler, urunle ilgili isleri uygun bicimde ayarla sistemin calismasina olan etkisini en aza indirger. Arka Plan Programlayicisi bos zamana iliskin parametre degerlerini saptadiginda ise bekletmeye aldigi tarama, yedekleme ve diger ayarlama islerini otomatik olarak devreye alir.

* Urune Gomulu Destek – Norton 360 ile birlikte ayni zamanda, urune gomulu destek fonksiyonalitesi de saglaniyor. Soz konusu fonksiyonalite, belirli problemleri otomatik olarak teshis edip cozumleyebiliyor ya da kullanicilarin urunle birlikte saglanan destek iceriginden cozum bulmalarina rehberlik edebiliyor. Kullanicilar Norton 360 ile ilgili teknik destege telefonla, ucretsiz canli destek ya da e-posta yoluyla kolayca erisebiliyorlar.

Norton 360 kullanicilari ayrica, herhangi ek ucret odemeksizin, opsiyonel bir ek paket araciligi ile AntiSpam ve Parental Kontrol cozumlerinden de faydalanabiliyor.

Norton 360 Sistem Gereksinimleri

* Isletim Sistemi: Windows® XP Home/XP Pro/XP Media 2005 +, Vista Home Basic/Home Premium/Business/Ultimate Build 6000 veya daha sonrasi (Vista RC1/RC2 ile uyumlu degildir)
* Phishing Protection ozelligi Microsoft® Internet Explorer v6.0 veya daha yuksegine ihtiyac duyar
* Online backup (yedekleme) ozelligi yuksek hizda internet baglantisina gerek duyar
* Email taramasi POP-3 uyumlu email clientlerini destekler

Minimum Hardware Gereksinimleri

* 300MHz veya daha hizli islemci
* En Az 256MB RAM Bellek
* 300MB bos hard disk alani

Norton 360 2.0

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4