Backup4all Professional 3.10.294

Program indir Yorum ekleyin

Backup4all Professional 3.10.294Backup4all Professional 3.10.294 programi Windows icin guclu bir veri yedekleme yazilimidir. Sabit diskiniz coktugunde ya da kullanilamaz hale geldiginde; heleki onemli hicbir verinizi yedeklemediginizde ne yapabilirsiniz? Tam bir felaket senaryosu gibi gozukse de olmaz ya da bana denk gelir mi hic demeyin. Elektrik kesintileri, surekli hatali bir sekilde bilgisayari kapatmak ya da baska etkenler yuzunden bir gun sabit diskinize erisemez duruma gelebilirsiniz. Onun icin onemli bilgilerinizi yedeklemekte her zaman fayda vardir. Ileride sabit diskiniz bozulsa bile elinizdeki yedeklerle yine de bir noktadan baslayabilirsiniz. Programla zamandan kazanmak icin bir zamanlayici kurup gorevlerin otomatik olarak bir zaman dahilinde calismasini saglayabilirsiniz. Bu sayede unutma derdiniz de ortadan kalkmis olur. Cunku program zamani geldiginde gorevi otomatik olarak baslatir ve arkaplanda yedekleme islemini yapar.

Program standart ZIP dosyasi olarak yedeklemeyi olusturur. Backup4all’u kullanarak yedekleme isleminizi yerel ya da ag surucusune; FTP’ye, DVD’ye ya da diger cikartilabilir medya aygitlarina (USB suruculer gibi) yapabilirsiniz. Program masaustu ve dizustu ortamlarinda; kisisel ya da isiniz icin bir yedekleme cozumu sunmaya calisir.

Yazilim, yedekleme islemini sihirbazlar araciligiyla yaptigi icin adim adim kolay bir sekilde isinizi kullanabilirsiniz. Ayrica programin Turkce olmasi daha kolay bir kurulum, kullanim ve ayarlama yapma imkani saglar. Yapmis oldugunuz yedekleme isleminde bir sorun ciktiginda yedekleme dosyanizi geri yukleme ozelligi de mevcuttur..

Sezgisel, gezgin tarz arayuz sayesinde yedeklenecek tum dosyalari, dosya agaci yapisiyla birlikte gosterir. Yedeklenecek dosyalari secebilir ve ayrica duzenleme de yapabilirsiniz. Isterseniz programi Windows baslangicinda calisacak sekilde ayarlayabilir ve sistem tepsisinde surekli calismasini saglayabilirsiniz.

Programin istatistik ozelligi sayesinde kac dosyanizin yedeklendigi, hedef klasor, kac dosya bekliyor, mevcut alan, bos alan gibi bilgilere ulasabilirsiniz. Basarili, hatali, bitirme uyarisi gibi durumlari eger program ayarlarindan sectiyseniz bu sonuclari e-postaniza gelmesini bile saglayabilirsiniz.

Onceden tanimli yedekleme isini tanimlayabilirsiniz. Resimlerim, belgelerim, e-postalarim gibi listeyi onceden tanimlayabilirsiniz. FTP yedekleme yoluyla uzak sunucuya dosyalari gonderebilirsiniz (SSL, aktif/pasif transfer durumu, guvenlik duvarini destekler).

Programin yapisi esnek oldugu icin cesitli yedekleme islemlerini yapmaya izin verir. Ayrica ‘Tam’, ‘Artimli’, ‘Parcali’ ve ‘Yansi’ yedekleme turlerinde birini secip yedeklemeyi baslatabilirsiniz.

Homepage – http://www.backup4all.com

Size: 10 MB

Demo

Backup4all Professional 3.10.294

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4