AnyDVD HD 6.4.0.0

Program indir Yorum ekleyin

AnyDVD HD 6.4.0.0AnyDVD HD 6.4.0.0 programi En begendiginiz DVD filminizi sirf DVD oynaticiniz bolge kodu istiyor diye oynatamiyor musunuz? Yoksa bir DVD icerigini kopyalamak icin dakikalar suren ek islemler ile mi ugrasmak zorunda kaliyorsunuz? AnyDVD, korunmasiz ve tum uygulamalar icin bolge kodlu filmleri, windows isletim sistemine kopyalamak, filmlerin sifrelerini cozmek, DVD filmlerini sifresiz ve kodsuz olarak elde etmek icin tasarlanmis bir yazilimdir. CSS kodu ile korunan filmleri bolge kod uygulamalari ile cok kolay bir sekilde bilgisayariniza indirebilirsiniz. AnyDVD tum bu sorunlarinizi basariyla cozebilecek ustun ozellikli bir programdir. DVD bolge kodlarini otomatik olarak bulup optik surucunuzun kodu hangi bolgeye ayarlanmis olursa olsun DVD icerigini gosterebilir ve DVD oynaticidan, sabit surucuye herhangi bir kayit olmaksizin, DVD yaziciya kopyalamayi da destekler. Sadece kopyalamak veya oynatmak istediginiz DVD surucunuzu gosterin, AnyDVD gerekli tum islemleri sabit surucu alanina ihtiyac duymadan tamamen otomatik olarak halledecektir.

Ustelik DVD’niz hangi kopya korumasina sahip olursa olsun yeni olusturacaginiz DVD kopyanizin boyle bir kopya kilidi de olmayacaktir. Satin aldiginiz DVD’nizi neden sinirlamalar ile kullanmak zorunda kalasiniz ki?

RPC bolge kodunu kaldirabilir, bedava film bolgesi olusturabilir, herhangi bir dvd oynaticida goruntuleri izleyebilir ve herhangi bir dvd yazilimiyla filmleri yazdirabilirsiniz. Yazilimin, dvd oynatici yazilimi uyusma bolgesi sifreleriyle, filmler izleyebilirsiniz.

Gunumuzde bir cok kullanici internetten DVD fimlerini seyretmek icin ugras vermekte, hatta bu fimleri bolge kodlu ve sifreli olduklarindan dolayi izleyememektedirler. Ev ortaminda alinan bir DVD filmi bile bolge kodlu cikabilmekte ve bu durumda kullanici istedigi sonucu elde edememektedir. Bu durum internette kullanici karsisina ciktiginda ise bosa harcanan zaman anl gelmektedir.

Yazilim, istenilmeyen film ozellikleri kaldirmakta, ikincil basliklar ve yasak haberleri, telif hakki ve FBI uyarilarini kullaniciya haber vermektedir. Dis bir uygulamayi baslatabilmekte, bir dvd’yi ne zaman bilgisayariniza taktiginizi tespit edebilmekte ve cihaziniza uyumlu olarak kodlu bolgeyi kaldirabilmekte veya onlemektedir.

AnyDVD, sadece dvd sifrelerini ve bolge kodlarini cozmektedir. Yazilim, kopya ve islemeler (rip) yapilmis goruntulerde, ses cd’lerini korumaktadir. Yazilim sayesinde NTSC ve PAL icin monitorunuzun goruntuleme sikliklarini ayarlayabilirsiniz.

Homepage – http://www.slysoft.com/en/anydvd.html

Size: 2.03 MB

AnyDVD HD 6.4.0.0

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4