Total Uninstall 4.8.0

Program indir Yorum ekleyin

Total Uninstall 4.8.0Total Uninstall 4.8.0 programi ile Yukle, izle ve kaldir ! Total Uninstall ile bilgisayara kurulan herhangi bir programi izler ve sistemde yaptigi degisiklikleri takip edebilirsiniz. O programi kaldirmak istediginizde yapilan degisiklikleri takip ederek sisteminizden kaldirabilirsiniz. Total Uninstall, herhangi bir program yuklediginizde program sisteminizin o anlik goruntusunu alir.

Bunun icin “File > Install New” yoluyla yeni bir program kurabilirsiniz. Gelen pencere icine programin adini ve konumunu belirttikten sonra ilerleyin. Daha sonra ilk kurulum oldugu icin “Build A..” secenegi aktif secili gelir. Bu kismi da gectikten sonra program sistem taramasi yapar. Tarama bittikten sonra “Launch setup” isaretli olarak gelir ve ilerledikten sonra programin normal kurulum penceresi ekrana gelip kurulum baslar. Kurulum tamamlandiktan sonra uygulamanin kuruldugunu ve kurulum goruntusunu kaydedip ve degisiklikleri bulmasi icin “Application…” secenegi secilirse, program tekrar tarama yaptiktan sonra ilk aldigi goruntuyle sonraki aldigi goruntunun farkini size bildirir.

Program, alinan goruntuler arasinda kiyaslama yapar. Degisen, eklenen, silinen girisleri gosterir. Total Uninstall bu degisiklikleri kaydeder ve programi kaldirmaya karar verdiginizde tum izleri temizlemis olursunuz.

Homepage – http://www.martau.com

Size: 2.28 MB

Total Uninstall 4.8.0

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4