Corel WinDVD Plus v9.0

Program indir Yorum ekleyin

Corel WinDVD Plus v9.0Corel WinDVD Plus v9.0 yazilimi dunyanin oncu DVD ve video oynatma programlarindan birisidir. Mukemmel ses ve goruntu kalitesi, cok kolay kullanim imkani sunan arabirimi ve tasarimi ile en populer DVD oynaticilarindan birisi. Genis format destegi, ozgun ozellikleri ve daha bir cok gelismis teknolojik imkani ile dizustu veya PC’nizde DVD izlemek icin varolmasi gereken bir programdir.

Eglence – Daha once hic bir filmi izlerken alamadiginiz zevki bu guzel program ile alabilirsiniz. Standart filmleri bile HD kalitesine yakin goruntu mukemmeligi ile ve surround ses sistemi ile izleyin.

Yolda Film Keyfi – Nerede olursaniz olun gelismis dizustu bilgisayar ozellikleri sayesinde filmlerinizi rahatca izleyebilirsiniz.
Formatlar – Genis format destegi WinDVD’yi mukemmel bir video oynatici yapmaktadir. DivX® ve QuickTime™ destegi de mevcuttur.

WinDVD ® 9 Plus is DVD & video playback software that delivers quality and entertainment in style. Enjoy state-of-the-art HD-quality upscaling. Watch your movies on the go with advanced laptop enhancements. Play home movies from AVCHD™ camcorders. For those who want the best, WinDVD 9 offers the ultimate DVD and video playback experience.

Size : 178.4 MB

Demo : Corel WinDVD Plus v9.0

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4