Your Uninstaller PRO 2008 6.1.1246

Program indir Yorum ekleyin

Your Uninstaller PRO 2008 6.1.1246Your Uninstaller PRO 2008 6.1.1246 programi kullanicilarinin isminden de hemen anlayacagi uzere bilgisayarda bulunan yazilimlari tamamen bilgisayardan kaldirma (uninstall) yetenegine sahiptir. Yazilim bilgisayara kurulmus yazilimlari kaldiriken sanki bilgisayara o yazilim hic kurulmamis gibi kaldirmakta ve artik birakmamaktadir.

Simdi bu yazilimi dilerseniz yakindan taniyalim ve diger ozelliklerini beraber kesfedelim. Ne dersiniz?

Yazilim karsimiza sade ve anlasilir bir arayuzle gelmekte ve 5 ana bolumden olusmaktadir. Dosya (File), Faaliyet (Action),

Gozlem (View), Sekillendirme (Tools) ve Moduller (Modules). Ilk acildiginda yazilimin yukarda bahsedilen ana basliklar haricinde alt tarfta kolay erisim tuslari vardir. Bu tuslara daha sonra deginecegiz.

Dosya bolumu; Kaldirma Listesi Destegi (Backup Uninstall Info), Onarim Kaldirma Bilgisi (Restore Uninstall Info), Uygulamayi Ihrac Etme Listesi (Export Application List) ve Yazdirma Listesi (Print Application List)’nden olusmaktadir. Kaldirma Listesi Destegi, yazilimin bilgisayardan kaldirdigi yazilimlarin goruntulenmesini saglamaktadir. Onarim Kaldirma Listesi ise yazilimin onarimi yaptigi nesneleri goruntulemektedir. Uygulamayi Ihrac Etme Listesi, bilgisayara kuruldugunda bilgisayarda olan yazilimlari liste halinde gostermektedir. Son olarak Yazdirma Listesine tiklandiginda bu listeleri yazicidan alma ve kullaniciyi bilgilendirme imkani saglamaktadir.

Faaliyet bolumu; Kaldirma, Tam kaldirma (Force Uninstall), Temizleme (Clear It), Kendiliginden Tamir Etme (Autofix), Arama, Goruntu Degistirme ve Gelismis Kaldirma secenekleri mevcuttur. Kaldirma secenegine tiklandiginda, yazilimin bunyesine aldigi ve kullanici tarafindan secilen bilgisayardaki yazilimi kaldirmak icin kullaniciya bir kutucuk acar ve kullaniciyi yonlendirir. Tam Kaldirma secenegi ise bilgisayarda bulunan ve kullanici tarafindan secilen yazilimi tamamen bilgisayardan kaldirirken kullaniciya sadece bir kez yazilimi kaldirip-kaldirmayacagini sormaktadir. Kendiliginden Tamir Etme secenegine tiklandiginda, bilgisayarda bulunan yazilimlardan bozuk olan varsa bu yazilimlari kendiliginden bulur ve onarir. Arama secenegine tiklandiginda, arama motorunu kullanicinin hizmetine sunar ve kullanicinin bulamadigi bir yazilimi bilgisayarda ara bulur. Goruntu Degistirme secenegi, yazilimin goruntusunu degistirmeye yaramaktadir. Gelismis kaldirma secenegi, bilgisayarda bulunan ana yazilim programlari dahil (ofis,web vb.) kaldirma islevini yerine getirir. Secenek kullaniciyi yonlendirmektedir.

Gozlem bolumu; Sekillendirme Cubugu (Tool Bar), Durum Cubugu (Statu Bar), Yardim Paneli, Genis veya dar resim, Liste, Rapor ve Detaylar seceneginden olusmaktadir. Bu bolumde kullanici kendisine gore istedigi ayarlamayi yapabilmektedir.

Sekillendirme bolumu; Cubugu Siddetli-Sicak Kaldirma (Uninstall HotBar), Hafiza-Depoyu Tekrar Insa Etme (Rebuild Cache), Secenekler ve Dil seceneginden olusmaktadir. Cubugu Siddetli Kaldirma sekmesi, eger kullanici tarafindan yazilimda bulunan kisa yol tuslari ve baslangic sekmesinde yer alan ogeler istenmiyorsa kullanilmalidir. Tiklanildiginda uyari verir ve kabul edilirse kisayol tuslarini siler. Hafizayi Tekrar Insa Etme sekmesi, eger yazilimda gorunen ve bilgisayarda bulunan yazilimlardan bir veya birkaci gorunmezlerse bu sekme yardimiyla hafiza tekrar tazelenmektedir. Secenekler sekmesi, yazilim tarafindan ayarlari kendiliginden yapilmakta ancak kullanici tarafindan degistirilebilmektedir. Kullanici kendi istegine gore yazilimin ic ayarlarini yapabilmektedir. Yazilimin dil seceneginde sadece ingilizce dil destegi bulunmaktadir.

Moduller bolumu; yazilimin buyuk sekmelerle ana baslik altinda verdigi bolumlerin seciminden olusmaktadir. Kullanici baslangic sekmesi olarak istedigini ayarlama imkanina sahiptir. Bu sekmeler sirasiyla; Yazilim Kaldirma (Uninstall Programs), Yazilim Baslangic Kontrolu (Control Startup Programs), Gecici Dosyalarin Bulunup Temizlenmesi (Find/Clean Temporary Files), Baslangic Listesinin Temizlenmesi (Clean Star Menu) ve IE Baglam Listesi Temizligi (Cleans IE Context Menu) seceneklerinden olusmaktadir. Sirasiyla; Yazilim Kaldirma cubugu, bilgisayarda bulunan yazilimlari gosterir ve kullanici tarafindan kaldirilmak istenilen yazilim secilmek suretiyle yazilimin alt tarafinda bulunan seceneklerden istenilen tus ile yazilim bilgisayardan kaldirilir. Yazilim Baslangic Kontrolu sekmesi ise bilgisayarda bulunan yazilimlari listelemektedir. Gecici Dosyalarin Bulunup Temizlenmesi sekmesi adindan da anlasilacagi gibi kurulum esnasinda bilgisayara gecici dosya birakan yazilimlarin bu dosyalarini bulup temizlemektedir. Baslangic Listesinin Temizlenmesi sekmesi yukarda anlatildigi gibidir. IE Baglam Listesi Temizlem sekmesi, IE tarayicisinin internette biraktigi site adres izlerini temizlemektedir.

Homepage – http://www.ursoftware.com/uninstaller.htm

Size: 3.56 MB

Your Uninstaller PRO 2008 6.1.1246

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4