Splinter Cell Double Agent Demo

Oyun indir Yorum ekleyin

Splinter Cell Double Agent oyunu diger Splinter Cell serileri gibi size sonsuz gerilim vaat ediyor. Her hareketinizin sonuclarini dusunmelisiniz. Oldurebildiginiz kadar dusman oldurmelisiniz. Ama bir seyi unutmayin, goreviniz her ne olursa olsun, canli cikmalisiniz! Oyuna ismi veren ve oyunun konusu olan Double Agent cift ajan anl geliyor. Kisaca bahsetmek gerekirse kahramanimiz onceki oyunlarda Lambert’in her soylediginiz yapmaliydik. Ama Sam Fisher artik ona bagli olmamayi ogrendi ve bundan sonra kendi isteklerini yapmaya basladi. Artik kendi istedigi insanlari oldurup, istedigine suikast duzenleyebilir. Yani o artik cift ajan! Artik her istediginizi yapabilirsiniz, istediginiz yerlere gidip istediginiz her seye mudahale edebilirsiniz.Splinter Cell Double Agent oyunu diger Splinter Cell serileri gibi size sonsuz gerilim vaat ediyor. Her hareketinizin sonuclarini dusunmelisiniz. Oldurebildiginiz kadar dusman oldurmelisiniz. Ama bir seyi unutmayin, goreviniz her ne olursa olsun, canli cikmalisiniz!

Oyuna ismi veren ve oyunun konusu olan Double Agent cift ajan anl geliyor. Kisaca bahsetmek gerekirse kahramanimiz onceki oyunlarda Lambert’in her soylediginiz yapmaliydik. Ama Sam Fisher artik ona bagli olmamayi ogrendi ve bundan sonra kendi isteklerini yapmaya basladi. Artik kendi istedigi insanlari oldurup, istedigine suikast duzenleyebilir. Yani o artik cift ajan! Artik her istediginizi yapabilirsiniz, istediginiz yerlere gidip istediginiz her seye mudahale edebilirsiniz.

Grafiklerine deginecek olursak, onceki serilere nazaran cok daha iyi grafikler bizleri bekliyor. Oyunun sorunsuz calistirabilmek icin gercekten cok iyi bir sisteme sahip olmaniz gerek. Minimum sistem gereksinimleri yazinin en altinda belirtildi ama siz oyuna tam anlamiyla adapte olmak icin, grafiklerde donmalar yasamamak icin alttaki ozelliklerden daha iyi bir sisteme sahip olmaniz gerekli.

Splinter Cell: Double Agent oynanabilirlik acisindan gercekten inanilmaz. Oyunda her seyi yapabilirsiniz. Bunu saglamak icinde tabii ki cok fazla detay barindirmakta.

Minimum Sistem Gereksinimleri

 
  • Intel Pentium 4 3.0 GHz
    1 GB RAM
    10 GB sabit disk
    DirectX 9.0c 128 MB ekran karti
 

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4