Aware 2007 7.0.2.7

Program indir Yorum ekleyin


Aware 2007 7.0.2.7 programi RAM, Registry, hard disk, ve harici depolama aygitlarini tarama kabiliyeti ile bilinen data-mining, reklam ve izleme komponentlerini bulmanizda sizlere en basarili ve en hizli cozumleri saglarken, sisteminizi tertemiz hale getirir ve internet gezintilerinizde sizlere en iyi gizliligi saglar. Bilgisayariniza bulusabilecek veya bulunan tum spyware, adware, trojan, worm gibi kotu niyetli yazilimlari Ad-Aware 2007 ile kaldirabilecek ve bilgisayarinizi maksimum performans icin surekli temiz tutabileceksiniz.
Ad-Aware 2007’nin ucretsiz versiyonu yeniden dizayn edilmis yepyeni motoru ve gelismis zincirleme kod tanimlamasi, tanimlama guncellemeleri, tek tiklama ile web gecmisi temizleme, coklu tarayici desteg ve daha bir cok yeni ozelligi ile karsimizda.

 

 

Ad-Aware 2007’de Yeni Neler Var?

  • Yeniden Tasarlanmis Motor – Super program esnekligi ve daha isabetli taramalar icin yepyeni bir program mimarisi ile yaratilmis arama motoru(scan engine).
  • Gelismis Zincirleme Kod Tanimlama (CSI) Teknolojisi – Gizliliginizi korurken, bilinen ve yeni tureyen tehlikelerin tespitinde herzaman yaninizda.
  • Tanimlama Dosya Guncellemeleri – Degerli zamaninizi ve kaynaklarinizi koru daha kucuk guncelleme dosyalari ve hizli yuklemelerle daha iyi sonuclar elde edin.
  • TrackSweep – Internet uzerinde biraktiginiz izleri temizlemeniz icin tasarlanmis bu ozellik ile Internet Explorer, Firefox, ve Opera gibi tarayicilarinizin gecmisini sadece tek bir tiklama ile tertemiz hale getirin.
  • Coklu Tarayici Destegi – Internet Explorer, Firefox, veya Opera destegi.
  • Yeni Straightforward Kullanici Arayuzu – Malware saptamasi ve kaldirilmasi sirasinda sizlere en basit ve en kolay sekilde en guvenilir temizlik islemlerinizi yapmanizi saglayacak olan yepyeni kullanici arayuzu.

Anahtar Ozellikler

  • Kullanici Kontrollu Spware Kaldirimi – Sisteminizden kaldirmak istediginiz veya birakmak istediginiz seyleri kendiniz secin.
  • Kapsamli Saptama Veritabani – Olagan guncellemelerle surekli korunur olun ve kapsamli spyware analizi ve kutuphanesiyle bilginenin.
  • Sistem Geridonusum Noktasi – Kolaylik sisteminizi daha once tertemiz halde belirlediginiz zamana getirin ve maruz kaldiginiz spyware saldirilarini engelleyin.

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4