1x Online Avatar Oyunu

Oyun indir Yorum ekleyin

1x Online Avatar Oyunu cevrimici olarak diger oyuncularla karsilikli oynayabileceginiz RPG (Role Playing Game / Rol Oynama Oyunu) oyunudur. Oyunda amaciniz seviye atlamak, esya edinmek ve rakiplerinizi geride birakmak. Oyun adini Avatar isimli cizgi filmden almistir. Senaryosu ve mantigi da bu cizgi film uzerine tasarlanmistir. Oyunda 4 elementi kontrol ediyor ve bu elementlerin hareketlerine hukmediyorsunuz. Bu elementler ates, su, hava ve toprak olmak uzere 4 tanedir. Oyuna baslarken bu elementlerden bir tanesinin bukucusu olacaksiniz (bukme denme sebebi elemente sekil vermeniz ve hareketlerine hukmetmeniz.). Her elementin farkli bir hasar ve defans puani mevcuttur bu yuzden birisinde saldiri seviyesi yuksekken digerinde defans seviyesi yuksek olabiliyor.

 
Oyunda haritada gezerek disinize uygun yaratiklari buluyor ve buldugunuzda savasarak yok ediyorsunuz, boylece altin ve deneyim puani kazaniyorsunuz. Deneyim puaniniz arttikca seviye atlayacak ve kendinizi gelistirmeniz icin size her seviye atladiginizda 5 deneyim gelistirme puani (bu puanlari kuvvet, defans, enerji ve can metodlarina verebiliyorsunuz.), her 5 seviye atladiginizda bir vurus puani kazanacaksiniz. Vurus puaniyla cesitli saldiri tekniklerine sahip olacak ve daha zorlu mucadelelere girisebileceksiniz.
 
Haritada ilerledikce daha zorlu yaratiklar karsiniza cikiyor ve dolayisiyla altin ve deneyim puaniniz daha hizli yukselmeye basliyor, unutmamaniz gereken bir durum da seviye atladikca bir sonraki seviyeye gecmek her seferinde daha da zorlasacaktir.
 
Oyunda kendinizi yaratiklarla savasarak gelistiriyor ve dilediginizde haritada diger kullanicilarla savasabiliyorsunuz. Oyunda en iyi oyuncularin listelendigi bolumde en yuksek seviyeye sahip 25 oyuncu goruntuleniyor, bu oyuncularin da diger kullanicilarla savasi o bolumde goruntulenmektedir.
 
Oyunda 4 cesit esya mevcut. Silah, zirh, kalkan, kafalik. Ayrica esyalarin varsayilan ozelliklerinin yani sira oyunun size sundugu bir ozelllik de silahlarin gucunuzu, enerjinizi, kuvvetinizi ya da savunmanizi fazladan yukseltmesidir. Ornek verecek olursak bir silah normalde 5 hasar veriyorsa ve fazladan kuvvet ozelligi var ise o silah 6-8 arasi hasar verebilecektir.
 
Karakterinizin gucu, enerjisi ya da yolculuk etme puani azaldikca sehre gidip belirli bir altin odeyerek dinlenebiliyorzunuz (beklemeden). Dilerseniz uzak sehirlere ugrasarak gitmek yerine harita satin alabiliyor ve yolculuk puaninizla o sehirlere gidebiliyorsunuz. Oldugunuz zaman paranizin gitmemesi icin sehirlerde banka opsiyonu da mevcuttur. Arkadaslarin ya da belirli elementten ekiplerin kurulmasi icin takim toplama secenegi mevcut. Bu takimlari seviyeniz 30 oldugunda kurabiliyor, 10 seviyedeyken de bir takima girme hakki elde ediyorsunuz. Takima girdiginizde diger takim uyelerinden yardim isteyebilirsiniz, yardim edebilirsiniz. Takimlarin icinde takima ozel bankalar mevcuttur. Uyeler buraya para yatirarak yoneticilerin istedikleri oyuncuya yardim etmesini saglayabiliyorlar. Oyundaki posta sistemiyle uyeler arasi mesajlasma yapilabiliyor. Ayrica bu mesajlasma sistemiyle uyeler arasi para gonderimi de yapilabilmektedir. Oyunda sehirlerde bulunan kumarhane bolumlerinde kumar oyna paranizi arttirmayi deneyebilirsiniz ancak kayip verebileceginizi de unutmayin.
 
Yaratacaginiz hesabinizda 4 farkli karakter kurabileceksiniz. Ancak bu karakterlerin esya, altin, deneyim gibi her turlu ozelligi tamamen ayri olacaktir.
 
Oyunda amaciniz en iyi olmak, butun uyeleri geride birakarak yukselmek icin elinizden geleni yapmalisiniz. Ancak unutmayin ki tek gereken seviye yukseltmek degil, puanlarinizi dogru kullanmaniz da onemli. Unutmayin ki puanlari hatali verilmis seviye 40 bir oyuncu puanlarini dogru kullanan seviye 30 bir oyuncuya maglup olabilir.
 
Oyunun turune diger oyunlardan benzetmeler yapacak olursak; cevrimici pokemon oyunlari, ogame, bitefigth, thecrims gibi oyunlari ornek verebiliriz.
 
Not: Oyunu oynayabilmek icin programi indirdikten sonra oyuna kayit olmaniz gerekmektedir. Bu basit islem 30 saniyeden kisa surecektir.
 

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4