ESET NOD32 Antivirus 3.0

Program indir Yorum ekleyin

ESET NOD32 Antivirus 3.0 programi Kisisel bilgisayarlarinizdaki ozel verilerinizi korumak her gecen gun cok daha onemli hale geliyor. Her kullanici internet dolasirken, oyunlari ve cokluortam uygulamalarini calistirirken, arkadaslarina e-posta gonderirken, rahat bir sekilde calisirken viruslere, solucanlara, truva atlarina, reklam uygulamalarina, casus yazilimlara, rootkitlere ve diger internet tehditlerine karsi kapsamli bir koruma ister. ESET NOD32 Antivirus pazardaki en iyi proaktif korumayi sunar. Virus imzalari henuz guncellenmeden yeni cikan virusleri durdurabilen gelismis teknolojileri kullanarak sifir gun (0 day) saldirilari olarak bilinen tehditleri %70’e kadar onler.

 
Anahtar Ozellikler
 
Akilli Tespit
ESET NOD32 Antivirus, gelismis sezgisel tarama teknolojisiyle bilinmeyen tehditleri tespit ederken jenerik imzalar ve genetik teknoljisiyle bilinen tehditlerin farkli turevlerini tespit ederek oncelikle proaktif koruma uzerine odaklaniyor. Bilgisayarlar virus salginlari ile imza guncellemeleri arasinda internet tehditlerine cok acik bir durumda kalmaktadirlar. ThreatSense® teknolojisi sayesinde bu tehditler minimize edilerek maksimum koruma saglanir.
 
Cok Dusuk Sistem Kaynagi Kullanimi
ESET NOD32 Antivirus sistem sartlariyla mukemmmel bir sekilde eslesecek sekilde optimize edilmistir. ESET pazardaki en dusuk sistem kaynagi kullanimi ile en hizli sistem baslangici ve performansi sunan bir cozum olarak tasarlamistir.
 
Gelistirilmis Temizleme
Antivirus sistemi artik tespit ettigi zararli kodlari akilli olarak kullanici araciligi gerektirmeden temizleyip silebilecek.
 
Arkaplan Tarama Modu
Virus taramasi, sistem performansini dusurmeden arkaplanda baslatilabilecek.
 
Daha Kucuk Guncelleme Dosyalari
Temel optimizasyon surecleri sonucunda guncelleme dosyalari 2.7’den bile daha kucuk hale getirildi. Ayrica guncelleme dosyalarinin bozulmaya karsi korumasi arttirildi.
 
Yaygin E-posta Istemci Korumasi
Artik gelen giden e-postalari sadece MS Outlook da degil, ek oalrak Outlook Exprees ve Windows Mail kullanarak da korunabilecek.
 
Farkli pek cok kucuk degisiklik
Yuksek hiz ve performans icin dosya sistemine dogrudan erisim.Viruslu dosyalara erisimin bloklanmasi. Vista’da dahil Windows Guvenlik Merkezi optimizasyonu.
 
Guncelleme Bilgisi
Gecerli ESET NOD32 Antivirus lisansina sahip tum kullanicilar ESET NOD32 Antivirus version 3.0.’a ucretsiz olarak yukseltebilecektir.
 
Sistem Gereksinimi
Islemci Mimarisi: i386 (Intel® 80386), amd64 (x86-64)
Isletim Sistemleri: Microsoft Windows 2000, Microsoft Windows XP,Microsoft Windows Vista
Bellek: 37 MB
Gerekli disk alani: 16 MB
 

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4