Skype Mobile

Program indir Yorum ekleyin

Skype MobileSkype Mobile programi cep telefonunuz icin Skype cep telefonunuza yukleyebileceginiz, Skype’in mini bir beta surumudur. Operator degistirmenize ya da ozel bir telefon almaniza gerek yoktur. Yazilim ucretsizdir fakat dogrudan cep telefonunuza indirirseniz operatorunuz sizden kucuk bir veri bedeli isteyebilir.

Kisileriniz cebinizde
Skype kisileriniz cebinizdeyken arkadaslarinizin ne zaman cevrimici olduklarini her zaman bileceksiniz. Otobusten cagri yapin, parktan bulunabilirliklerini kontrol edin veya en sevdiginiz kafede kahvenizi yudumlarken anlik mesaj gonderin; dunyanin neresinde olurlarsa olsunlar.

Konusun veya anlik mesajlasin
Kisilerinizden bilgisayarlarinda veya 3 Skypephone dahil mobil cihazlarinda Skype kullanan herkesi arayabilir ya da onlarla anlik mesajlasabilirsiniz. Hatta tipki bilgisayarinizda yaptiginiz gibi bir grup sohbeti bile baslatabilirsiniz ve boylelikle kanepenizin rahatliginda parti planlari organize eder ya da parti kostumlerini kostum magazasindan koordine edebilirsiniz.

Ulkemde calisacak mi?
Bu beta surumunde cagri alabilir, anlik mesajlasabilir ve kimin cevrimici oldugunu gorebilirsiniz. Telefonlari, cep telefonlarini veya Skype kisilerinizi aramak isterseniz bu; Brezilya, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Polonya, Isvec, Ingiltere ve ABD’deki kisilerle sinirlidir.

Desteklenen Cihazlar:

Nokia,Sony Ericsson,Samsung,Motorola

Onemli Not:Uretici Web sitesine baglandiginizda telefon marka ve modelinize ait uygulamayi secerek bilgisayariniza indirebilirsiniz.

Skype Mobile

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4