ManyCam Virtual Webcam 2.2.77

Program indir Yorum ekleyin

ManyCam Virtual Webcam 2.2.77ManyCam Virtual Webcam 2.2.77 yazilimi anlik mesajlasma programlarinda calisan bir sanal web kamerasi programidir. Birden cok mesajlasma programiyla ayni anda calisabilen bu yazilim sayesinde istediginiz goruntuyu (video) webcam goruntusu gibi kullanabilirsiniz. Hatta TV kartinizdan kaydettiginiz goruntuyu bile. Program ayni anda kullandiginiz birden cok mesajlasma programinda tek bir webcam’in kullaniminida saglamak icin uretilmis ucretsiz bir arac olmasina ragmen bircok ek ozellikte bulunduruyor. Sahip oldugunuz goruntuyu diger programlar icinde sanal olarak cogullastiran yazilim ile videolariniza su, ates gibi efektler ekleyebilir, goruntunuzun ustunde yaninda vs. “text” yazilar cikmasini saglayabilir, boyutunu ayarlayabilirsiniz. Bircok efekt verme imkanina sahip oldugunuz bu program arkaplan resminizi degistirme ozelliginide icersinde bulunduruyor. Programin son surumu ile cok sayida efekt, arkaplan vb. program uzerinde kullanabileceginiz seyler uretici adresinden indirilebiliyor.

What is ManyCam?

– Use your webcam with multiple programs simultaneously.
– Add text to your webcam video window with any application.
– Add cool animations to your video window.
– Show your local day and date in your video window.
– Add live CGI graphics like fire and water effects. You can even make it appear as if it is snowing inside your house!ManyCam Virtual Webcam 2.2.77ManyCam Virtual Webcam 2.2.77 yazilimi anlik mesajlasma programlarinda calisan bir sanal web kamerasi programidir. Birden cok mesajlasma programiyla ayni anda calisabilen bu yazilim sayesinde istediginiz goruntuyu (video) webcam goruntusu gibi kullanabilirsiniz. Hatta TV kartinizdan kaydettiginiz goruntuyu bile. Program ayni anda kullandiginiz birden cok mesajlasma programinda tek bir webcam’in kullaniminida saglamak icin uretilmis ucretsiz bir arac olmasina ragmen bircok ek ozellikte bulunduruyor. Sahip oldugunuz goruntuyu diger programlar icinde sanal olarak cogullastiran yazilim ile videolariniza su, ates gibi efektler ekleyebilir, goruntunuzun ustunde yaninda vs. “text” yazilar cikmasini saglayabilir, boyutunu ayarlayabilirsiniz. Bircok efekt verme imkanina sahip oldugunuz bu program arkaplan resminizi degistirme ozelliginide icersinde bulunduruyor. Programin son surumu ile cok sayida efekt, arkaplan vb. program uzerinde kullanabileceginiz seyler uretici adresinden indirilebiliyor.

*** MSN Messenger, Yahoo, Skype, AIM, PalTalk, ve CamFrog gibi programlari ManyCam’in destekledigi chat programlarindan birkaci. Bunun disinda YouTube gibi bazi video sitelerine ve cesitli sitelerede program uzerinden destek ve ozellik bulabiliyorsunuz.

Sistem gereksinimleri:
Windows Vista/XP/2000/2003
Intel Celeron 1GHz veya daha hizli islemci
256 RAM
Bir veya daha fazla Webcam

Not: Program Crawler tarayici arac cubugu kurulumu ile birlikte gelmektedir. Bu ek yazilimin kurulmasi kullanici istegine gore belirlenir.

What is ManyCam?

– Use your webcam with multiple programs simultaneously.
– Add text to your webcam video window with any application.
– Add cool animations to your video window.
– Show your local day and date in your video window.
– Add live CGI graphics like fire and water effects. You can even make it appear as if it is snowing inside your house!

ManyCam Virtual Webcam 2.2.77

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4