Pando 2.0.2.1

Program indir Yorum ekleyin

Pando 2.0.2.1Pando 2.0.2.1 yazilimi tanitim : Hic email ile dosya gondermeye calistiginiz ve dosya boyutu cok buyuk oldugu icin gonderemediginiz oldumu? Iste artik buna bir son verebilirsiniz. Tamamen ucretsiz ve kullanimi basit olan bir program olan Pando sizlere email attachment (eposta ek) limitlerini atlamaniz ve istediginiz boyutta dosya gonderme imkanini sagliyor. Artik kucuk kalitede video ve resim dosyalari gondermek zorunda kalmiyicaksiniz. Sikistirma ve FTP’yi de unutun. Pando ile 1GB’a kadar ek dosya yollayabiliyorsunuz hatta sadece dosya degil klasor olarak bile gonderebiliyorsunuz. Pando ayni zamanda kullandiginiz gecerli e-posta adresinizi kullaniyor. Isterseniz dosylarinizi MySpace, Facebook, Blogger ve bu tarz benzer topluluk sitelerinde yayinlamaniza da olanak sagliyor. Isterseniz dosyalariniza sifre korumasida verebiliyorsunuz. Anlik iletilerinizede ve messenger programlariniza da dosya ekliyebiliyorsunuz.

Pando is award-winning, personal-P2P software that lets you easily download and share top quality video and other large files (and folders) via email, IM and the Web.Pando 2.0.2.1Pando 2.0.2.1 yazilimi tanitim : Hic email ile dosya gondermeye calistiginiz ve dosya boyutu cok buyuk oldugu icin gonderemediginiz oldumu? Iste artik buna bir son verebilirsiniz. Tamamen ucretsiz ve kullanimi basit olan bir program olan Pando sizlere email attachment (eposta ek) limitlerini atlamaniz ve istediginiz boyutta dosya gonderme imkanini sagliyor. Artik kucuk kalitede video ve resim dosyalari gondermek zorunda kalmiyicaksiniz. Sikistirma ve FTP’yi de unutun. Pando ile 1GB’a kadar ek dosya yollayabiliyorsunuz hatta sadece dosya degil klasor olarak bile gonderebiliyorsunuz. Pando ayni zamanda kullandiginiz gecerli e-posta adresinizi kullaniyor. Isterseniz dosylarinizi MySpace, Facebook, Blogger ve bu tarz benzer topluluk sitelerinde yayinlamaniza da olanak sagliyor. Isterseniz dosyalariniza sifre korumasida verebiliyorsunuz. Anlik iletilerinizede ve messenger programlariniza da dosya ekliyebiliyorsunuz.

Not: Ucretsiz surumu ile 7 gunluk e-posta paketleri barindirma, web paketlerine ise 30 gun barindirma saglayan Pando’nun Pro surumu ile 5 kat daha fazla gonderim hizi ve barindirma zamanlarini 2’ye katlayabilirsiniz.

Pando is award-winning, personal-P2P software that lets you easily download and share top quality video and other large files (and folders) via email, IM and the Web.

Pando 2.0.2.1

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4