Personal Video Database 0.9.8.9

Program indir Yorum ekleyin

Personal Video Database 0.9.8.9Personal Video Database 0.9.8.9 programinin gorevi ev kullanicilarinin en buyuk tutkularindan biri de film ve dizi arsivlemektir. DVD’ler icerisine ozenle kaydedilen DivX’ler yada satin alinan kutulu DVD’ler evin bir kosesinde izlenilecekleri gunu beklerler. Ancak indirme telasi da devam eder. Iste bu noktada devreye giren bir baska sorun ise zaman. Bir filmi indirmektense ayni tutkuya dusmus arkadaslardan degis-tokus yapmak daha hizli olabilir.Boylesi bir durumda en mantikli sey arsivinizi bir dosyaya tek tek kaydetmek ve gerektiginde bu dosyadan karsilastirma yapmak. Fakat 100’den fazla filminiz varsa bu oldukca zaman alabilir. Iste bu tarz bir durum dusunulerek gelistirilmis bir yazilim olan Personal Video Database adindan da anlayabileceginiz gibi elinizdeki filmlerin arsivini tutmanizi sagliyor. Hem de sadece bir filmin adini girerek.

Personal Video Database is a free video catalog software application with user friendly interface and many useful functions. This program helps users create their Movie collection easy and fast.Personal Video Database 0.9.8.9Personal Video Database 0.9.8.9 programinin gorevi ev kullanicilarinin en buyuk tutkularindan biri de film ve dizi arsivlemektir. DVD’ler icerisine ozenle kaydedilen DivX’ler yada satin alinan kutulu DVD’ler evin bir kosesinde izlenilecekleri gunu beklerler. Ancak indirme telasi da devam eder. Iste bu noktada devreye giren bir baska sorun ise zaman. Bir filmi indirmektense ayni tutkuya dusmus arkadaslardan degis-tokus yapmak daha hizli olabilir.Boylesi bir durumda en mantikli sey arsivinizi bir dosyaya tek tek kaydetmek ve gerektiginde bu dosyadan karsilastirma yapmak. Fakat 100’den fazla filminiz varsa bu oldukca zaman alabilir. Iste bu tarz bir durum dusunulerek gelistirilmis bir yazilim olan Personal Video Database adindan da anlayabileceginiz gibi elinizdeki filmlerin arsivini tutmanizi sagliyor. Hem de sadece bir filmin adini girerek.

Yazilima bir filmin adini girdiginizde hemen Amazon.com’dan afisini ya da DVD kutusunun gorselini ceken program, imdb’den reyting bilgilerini aliyor ve dilerseniz oyuncularini, yonetmenini ya da konusunu girebileceginiz kutucuklar aciyor. Kisacasi programin ozellikleri ona ayiracaginiz zamanla dogru orantili olarak artiyor. Film ve dizi tutkunlarinin arsivlerini duzenli bir sekilde tutmalari icin gelistirilmis bu ucretsiz program ileride cok isinize yarayabilir.

Personal Video Database is a free video catalog software application with user friendly interface and many useful functions. This program helps users create their Movie collection easy and fast.

Program ureticisi : http://www.videodb.info/

Yazilim ucretsizdir. Personal Video Database 0.9.8.9

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4