Snaglt 9.0 Ekran Goruntu yakalama

Program indir Yorum ekleyin

Snaglt 9.0 Ekran Goruntu yakalamaSnaglt 9.0 programi ile ekraninizda gordugunuz goruntulerden dilediginizi yakalayabilirsiniz. Profesyonel bir ekran yakalama programi olan ve gelismis ozelliklerle donatilmis bu yazilim ile yakaladiginiz goruntuler uzerinde duzenleme ve birlestirme islemleride gerceklestirebiliyorsunuz. Yakaladiginiz ve duzenlediginiz goruntuleri artik dilediginiz favori uygulamalariniz uzerinden paylasabilirsiniz. Genis bir kullanici kitlesine sahip bu populer araci kullandikca icerisindeki ozellikleri de kesfetmeye devam edeceksiniz. Bircok duzenleme secenegi arasindan yakaladiginiz goruntu uzerine uygulamalar yapabilecek, duzenlediginiz bu goruntuleri daha sonra tekrar kullanmak icin organize edebileceksiniz.

SnagIt ile goruntuler uzerinde dikkat cekmek istediginiz noktalara belirleyici isaretler ko onlari daha etkili hale getirebilirsiniz. Biraz eglenmek istediginizde ise evcil hayvaninizin resminin uzerine bir konusma balonu ekleyerek onu konusturabilir ve anlik bir mesajiniza ek olarak koyabilirsiniz. Kullanimi cok kolay olan bu uygulama ile basit ekran goruntulerini guclu ve bilgilendirici grafikler haline getirmek en fazla 2-3 adimda mumkun.

Surum 9.0 ile yenilenen arayuzde daha koyu renklerin kullanildigi SnagIt 9 sahip oldugu baslat butonu, sekmeleri ve arac butonlariyla Microsoft Office 2007’den esinlenmis bir goruntu ile karsimiza cikiyor. Daha basit kullanim ve ulasim icin basirili bir tasarimla yenilenen yazilimda eskiden oldugu gibi hazir profiller ile ekran goruntuleri yakalayabilir yada kendi olusturdugunuz kisisel profiller ile coklu goruntuler yakalayip cesitli efektler uygulayabiliyorsunuz.

Yeni bir ozellik olan Open Captures bolumu en son yakaladiginiz goruntuleri ve en son actiginiz resim dosyalarini program icerisinde sakla sizlere kolaylik sagliyor. Hatta daha sonra bu resimleri kaybetmeden kullanabilmeniz icin programi acip kapattiginizda bile bu resimlere ulasabiliyorsunuz.

Microsoft Office uygulamalari ile entegre olarak calisabilen SnagIt size bu uygulamalarda resim kullanimini daha hizli ve kolay hale getiriyor. Yakaladiginiz goruntleri video olarakta kaydedebildiginiz SnatIt son surumunde resimleri birlestirme konusunda da gelistirilmis bulunuyor.

Programa eklenen Etiketleme (Tag) ozelligi ile resimler uzerine hazir etiketler, tarih ve saat ekleyebiliyorsunuz. Yeni Arama (Search) ozelligi ise resimler arasinda belirlediginiz etiketler, isimler, tarih ve saatler gibi kriterlere gore aramalar yapabilmenize imkan sagliyor.

Program yapimcisi : http://www.techsmith.com/

Snaglt 9.0 Ekran Goruntu yakalama

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4