WindowZones 1

Program indir Yorum ekleyin

WindowZones 1Bilgisayarimizin En tehlikeli guvenlik tehditleri hic kuskusuz yeni virusler ve spyware’lerdir. Bu tur tehlikeler antivirus ve anti casus yazilim programlar ile belirlenmeli ve sisteminiz her zaman yeni cikabilecek viruslere yada benzeri tehlikelere karsi guncel durmalidir. Bu guncellemeler cogu zaman saatlar ve hatta gunler surebilir. Ve bu uzun sure sebebiyle yeni cikmis tehlikeler internet tarayicisi veya diger internet ile alakali programlar sayesinde sisteminize gelir ve bu tehlikelerin guvenlik yamasi belkide gunler sonra sisteminize indirilir. WindowZones guncellestirme istemeden sisteminizi viruslere ve casus yazilimlara karsi korur. Ustelik bunu tum internete bagli calisan uygulamalarin icerisinde de yapar. Ayrica diger antivirus ve antispyware yazilimlari ile de uyumlu calisabilir. WindowZones sistem dosyalari ve sistem ayarlarini her turlu tehlikeye karsi korumayi kendine gore edinmis oldukca gelismis bir guvenlik programidir.

Antivirus programiniz daha guncellemeyi beklerken siz yeni cikmis tehlikelere karsi sisteminizi bu programla koruyabilirsiniz. WindowZones’un, karsisinda en on safta yer aldigi tehlikeler:

* Internet Explorer guvenlik aciklari (bilinen yada bilinmeyenler)
* Hacker’lar, Intruder’lar ve kimlik hirsizlari
* Rootkit yukleyiciler
* Spyware, Virus, ve Adware indirmeleri

Kolay kullanici arabirimi ile kullanirken hicbir zorluk cekmeyeceginiz bu program ile sisteminiz ve uygulamalariniz artik daha da guvende olacak.

Yapimci : http://www.bytecrusher.com/

WindowZones 1

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4