Hard Disk Manager 2008

Program indir Yorum ekleyin

Hard Disk Manager 2008 programi disk yonetimi, bakim ve duzenleme, data ve sistem guvenligi, kayip geri donusumu gibi konularda ihtiyaciniz olabilecek her turlu cozume sahip tek program. Bu sikistirilmis cozum hard disk bakimi ve duzenlemesi konusunda en basit sorundan en komplike arizalarin giderilmesine kadar tum sorunlarinizda sizin profesyonel yardimciniz oluyor. Paragon Hard Disk Manager sizlere beraberinde en cok kullanilan disk yonetim cozumlerini tek bir program esliginde getiriyor. Basit ve Gelistirilmis Bolumlendirme: Yeniden boyutlandirma, tasima, gizleme, birlestirme, geri getirme, yenileme ve veri kaybi olmadan partisyon donusturme ozellikleri bulunan yazilim bilgisayarinizin performansini guvenli ve hizli bir sekilde arttirmaniz icin dosya sistemlerini donusturme, defragment (disk birlestirme) ve cluster boyutunu optimize etme gibi secenekeri de size basit ve sade arayuzu ile sunuyor.Hard Disk Manager 2008 programi disk yonetimi, bakim ve duzenleme, data ve sistem guvenligi, kayip geri donusumu gibi konularda ihtiyaciniz olabilecek her turlu cozume sahip tek program. Bu sikistirilmis cozum hard disk bakimi ve duzenlemesi konusunda en basit sorundan en komplike arizalarin giderilmesine kadar tum sorunlarinizda sizin profesyonel yardimciniz oluyor.

Paragon Hard Disk Manager sizlere beraberinde en cok kullanilan disk yonetim cozumlerini tek bir program esliginde getiriyor. Basit ve Gelistirilmis Bolumlendirme: Yeniden boyutlandirma, tasima, gizleme, birlestirme, geri getirme, yenileme ve veri kaybi olmadan partisyon donusturme ozellikleri bulunan yazilim bilgisayarinizin performansini guvenli ve hizli bir sekilde arttirmaniz icin dosya sistemlerini donusturme, defragment (disk birlestirme) ve cluster boyutunu optimize etme gibi secenekeri de size basit ve sade arayuzu ile sunuyor.

Guclu Kurtarma: Recovery Media programin full fonksiyonuna sahip bir bootlanabilir CD olarak karsimiza cikiyor ve ek olarak yerel diskinizdeki tum partisyonlara tam erisime sahip olmanizi sagliyor. Baslatamadiginiz sistemlerde bile Recovery CD ile bilgisayarinizdaki bilgileri guvenli bir alana kopyalamaniza yardimci oluyor. Bozulmus isletim sitemlerini duzeltme konusunda da ozel araclar ile yaninizda bulunuyor.

Guvenli Disk Temizleme: Program hard diskinizin tamamini, ayrilmis bir bolumunu veya sadece daha fazla bos alan elde etmek icin gereksiz dosya temizligi gibi dosya silme secenekleri bulunduruyor. Kritik datalarinizin guvenligini ve kolay silimini garantiliyen program, gunumuz teknolojisi ile istediginiz zaman sildiginiz dosyalari geri dondurebilmeniz icin secenek barindiriyor.

Hard Disk Manager ile degerli bilgileriniz ve verileriniz her zaman guvende olacak. Yazilim tamamen sizin bilgisayarinizi guvenli bir sekilde kullanmaniza yonelik tasarlanmis ve Windows Vista uyumuyla guncel bir sekilde sabit disk konusnuda size tam bir cozum olmak icin bekliyor.

Yapimcisi: http://www.paragon-software.com

Hard Disk Manager 2008

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4