Radmin 3.2

Program indir Yorum ekleyin

Radmin 3.2 yani Remote Administrator populer ve odul kazanmis guvenli bir uzaktan kontrol programi Sizlere bilgisayarinizdan uzaktayken bile gercek zamanli baglanti yaparak sanki onun klavye ve faresini kullaniyormussunuz gibi kontrol etmenize yardimci oluyor. Ayni bilgisayara istediginiz bircok yerden uzaktan kontrol baglantisi yapabildiginiz bu uzak masaustu benzeri yazilim ile dosya transferi, yazili ve sesli haberlesme, mesajlasma, telnet, goruntuleme ve tam kontrol modlari ile coklu monitor destegi gibi diger kullanisli ozelliklerden yararlanabilirsiniz. Radmin benzersiz bir DirectScreenTransfer Direkt Goruntu Transfer teknolojisi kullanarak en dusuk islemci kullanimi ile sizlere cok hizli bir sekilde diger masaustu goruntusunu ayni anda elde etmeniz icin gerekli secenekleri ve hizi sagliyor.

Radmin 3 programin gelistirilmis son surumu olmakla birlikte Windows Vista 32-bit isletim sistemine tam destek veriyor. Kullanici Hesap Kontrolu ve Hizli Kullanici Degistirme gibi yeni ozellikler de barindiran program kullanici dogrulugunu modifiye edilmis Diffie-Hellman 2048 bit’lik algoritmalarla sagliyor. Gelismis 256-bit AES sifrelemesi ile internet baglantisi uzerinden yapilan butun data transfer islemlerinde acik konumda oluyor.

Diger guvenlik ozellikleri Windows Security, IP Filtrelemesi, kendini test eden Code Defense, NTLM/Kerberos ve Aktif Klasor destegi olan program uzaktan pc kontrolu konusunda gelismis ozellikler ve secenekler ile profesyonel bir cozum.

Yapimcisi : http://www.famatech.com

Radmin 3.2

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4