Hotspot Shield Proxy Programi 1.06

Program indir Yorum ekleyin

Hotspot Shield Proxy Programi 1.06 Genel Wi-Fi kullanimi gercekten cok eglencelidir. Sonucta bir sabah herhangi bir kafeden oturup kahve yudumlarken laptop’unuzdan epostalarinizi kontrol etmenin keyfi hicbir seye degisilmez. Ancak siz kahvenizi yudumlayip bu genel Wi-Fi den internete bagli durumdayken bazi hackerlar sifrelerinizi almak icin harekete gecmis olabilirler. Hesaplarinizi banka sifrelerinizi kredi karti numaralarinizi ve daha bir cok kisisel bilgilinizi bu halka acik Wi-Fi’ler yuzunden kaybedebilirsiniz ve standart antivirus yazilimlari bile sizi bu tehlikeden koruyamaz. Iste bu yuzden Hotspot Shield ile internet baglantinizi guvenlik altinda tutmalisiniz. Ucretsiz olan bu yazilim ile iste veya evde veya herhangi bir yerde genel Wi-Fi kullanirkenki tehlikelerden uzak duracaksiniz.

100% Sanal Gizlilik Agi(VPN)

Hotspot Shield bir sanal gizlilik agi kurarak laptopunuz ve wireless baglantiniz arasinda bir guvenlik olusturur. Bu guvenlik sayesinde hackerlarin bilgisayariniza erisimini engelleyebilirsiniz. Bu sayede email, hazir mesajlasma, kredi karti bilgileri gibi bilgileriniz asla alinamaz. Ucretsiz bir program olan Hotspot Shield ile kablosuz aglardaki korsan ve virus tehlikeleri tarihe karisiyor.

Calistigi Isletim Sistemleri:

* Windows Vista
* Windows XP
* Windows 2000
* Mac OS X (10.5 Leopard)
* Mac OS X (10.4 Tiger)

Ek ozellikleri: HotSpot Shield programi ile istediginiz her siteye proxy’ler araciligi ile girebilirsiniz. Programi indirdikten sonra kurun ve sag alttan cikacak olan simgesine sag tiklayip “Connect” tusuna basin. Ardindan internet tarayicinizda bir sayfa acilacak. Orada program yardimi ile hangi ip’ye baglandiginizi goreceksiniz. “Connected” yazisi yazdiktan sonra istediginiz her siteye giris yapabilirsiniz. Programin tek dezavantaji internet tarayicinizin her acilan sayfasinin ust bolumunde bir reklam bolumu cikartmasi ama onu da kolayca kapatabiliyorsunuz.

Erisime engelli sitelere proxy sunuculari uzerinden erismenize olanak taniyan ucretsiz bir yazilimdir.

Yapimcisi : http://anchorfree.com

Hotspot Shield Proxy Programi 1.06

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4