Tag Rename 3.5 Beta 3

Program indir Yorum ekleyin

Tag Rename 3.5 Beta 3 programi bilgisayarini muzik arsivi olarak kullananlar icin yapilmis guzel bir yazilimdir. Dosyalariniz arasinda tag bilgileri eksikm? Ve muhtemelen siz bunlari duzenlemek zorunuza gidiyor. O halde Tag Rename 3.5 Beta 3 progr goz atmalisiniz. Bu program sayesinde mp3, wma, ogg, ape, aac ve ipod mp4 m4a dosyalarinizin tag bilgilerini kolayca internetten arastirilip eklenmesini saglayabilirsiniz. Boylece dosyalarinizin parca adlari, album adi,sanatcisi, turu, sozleri, albumun ciktigi tarih ve album kapak resmi gibi bilgileri otomatik olarak eklenmis olur.

Tag Rename 3.5 Beta 3 software is a handy file management utility for Windows 9x/NT designed for tag information of MP3 and VQF (Yamaha’s Sound VQ format) music files. With Tag&Rename you can quickly and easily rename your music collection using the embedded tag data within .mp3 and .vqf files, and write new or edit existing tag information.Tag Rename 3.5 Beta 3 programi bilgisayarini muzik arsivi olarak kullananlar icin yapilmis guzel bir yazilimdir. Dosyalariniz arasinda tag bilgileri eksikm? Ve muhtemelen siz bunlari duzenlemek zorunuza gidiyor. O halde Tag Rename 3.5 Beta 3 progr goz atmalisiniz. Bu program sayesinde mp3, wma, ogg, ape, aac ve ipod mp4 m4a dosyalarinizin tag bilgilerini kolayca internetten arastirilip eklenmesini saglayabilirsiniz. Boylece dosyalarinizin parca adlari, album adi,sanatcisi, turu, sozleri, albumun ciktigi tarih ve album kapak resmi gibi bilgileri otomatik olarak eklenmis olur. Programin diger bir guzelligi ise otomatik ad degistirme ozelligidir. Ornegin albumunuzdeki parcalar 01.mp3, 02.mp3, 03.mp3 gibi anlamsiz sekilde adlandirilmissa, program bunlari buldugu tag bilgilerindekilerle degistiriyor. Program albumdeki parcalarin uzunluklarina kadar inceleyip, gerekli bilgileri ucretsiz bir veritabanindan aliyor. Ve bu islem tamamlandiktan sonra gerekli tum tag duzenlemeleri yapilip, gerekliyse dosyalar yeniden adlandiriliyor. mp3, wma, m4a dosyalarinin icine sarki sozleri, album resmi, teknik bilgiler eklenmesi destegi , ayrica kullanicilarin gerek gormedigi yerleri silebilmesi saglanmistir. Program bir ya da daha fazla dosya uzerinde duzenleme yapabilir, Winamp ya da Windows Media Player icin liste hazirlayabilir, tag bilgilerini bir dosyaya yazabilir, toplu sekilde yeniden adlandirma yapabilirsiniz.

Tag Rename 3.5 Beta 3 software is a handy file management utility for Windows 9x/NT designed for tag information of MP3 and VQF (Yamaha’s Sound VQ format) music files. With Tag&Rename you can quickly and easily rename your music collection using the embedded tag data within .mp3 and .vqf files, and write new or edit existing tag information.

Yapimcisi : http://www.softpointer.com

Tag Rename 3.5 Beta 3

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4