PES 2009 Pro Evolution Soccer

Oyun indir Yorum ekleyin

PES 2009 Pro Evolution SoccerPES2009 Demo oyunu gelmis gecmis tum zamanlarin en iyi futbol oyunu serilerinden birisi olan Pro Evolution Soccer in 2009 surumu ile futbol keyfini guncel ligler ve son model gorsel ogeler ile birlestireceksiniz. Konami nin gelistirdigi pes2009 oyununda onceki surume gore bircok yenilik ve zorluklar eklenmis. Konami Avrupa Sampiyona Kupasinin aksine artik bu oyunda orjinal olarak Uefa Sampiyonlar Ligi heyecaninida yasayabileceksiniz.

PES 2009 Demo versiyonunda 5 dakikalik coklu oyuncu destekli mac oynama imkani bulunmaktadir. Mac yapilabilecek takimlar ise Manchester United, Liverpool, Real Madrid, Barcelona ve Avrupa’nin iki buyuk milli takimi olan Italya ve Fransa’dir. Tum dunyada milyonlarca futbol severin oyun konsollarinda ve bilgisayarlarinda oynadiklari PES ile artik mac heyecani TV’den sanal ortama tasinacak.

Bilgisayarin yapay zekasinin daha da gelistigi bu oyunda, sut cekmek ve pas atmak artik hic kolay degil. PES 2009 demo ayrica yeni bir oyun olan Become a Legend’in video goruntulerini de barindiriyor. Bu yeni oyunda 17 yasindaki bir futbolcunun gelisim basamaklarini oynayabileceksiniz. Ancak PES’ten ayri bir oyun oldugunu belirtmek gerekiyor.

Not: Oyunun indirme adresleri cogu zaman calismayabiliyor. Cunku bircok kisi ayni anda bu adreslere yukleniyor. Bu sebeple sabirli olmanizda yarar var.

Oyunun Calismasi icin En Dusuk Sistem:

* Windows XP SP2, Vista
* Intel Pentium 4 1.4 GHz
* 1 GB RAM
* 6 GB sabit disk alani
* GeForce FX veya Radeon 9700th Pixel / Vertex Shader 2.0 ve 128 MB VRAM.
* 800 x 600 cozunurluk ayari

Yapimcisi: http://www.konami.com

PES 2009 Pro Evolution Soccer

PES 2009 Pro Evolution Soccer oyununan kisa bir video

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4