Opera Browser 9.6

Program indir Yorum ekleyin

Opera Browser 9.6Opera Browser 9.6 Opera programi su anda internet browserler arasinda en hizli ve guclu olanidir. Turkiye’de cok bilinen bir tarayici olmasada opera cevirimici internet islerinizi yapmak icin en iyilerden birisidir. Su anda bu son surum opera programi web standartlarina tam uyumlu olmasi nedeniyle inanilmaz sekilde sayfalarin yuklenmesini hizlidir.

internet favori sitelerinizi acarken yada kaydederken hic bir sorun yaratmaz ve yeni ozelliklerinide sizlere sunar. Arama kutusu sayesinde Google’de hizli bir sekilde arama yapar ve istediginiz siteleri bulur. Sadece bir kac harf bile yazdiginizda ilgili siteleri listeleyerek hizli bir internet erisimi saglar. Ayrica opera link ozelligi sayesinde favori internet sitelerinize istediginiz herhangi bir yerden ulasmanizi saglayan bir ozelligi vardir.

Bu yeni surumde browsere eklenen ozelliklerin yanisira adres kutusuda yeniden dizayn edilmistir. Surukle/birak menusu gelistirilmis ve opera e-mail uygulamasi icinde depolama ve indekleme ozelligi de gelistirilmistir. Turkce destegide olan bu internet tarayici’yi tum ziyaretcilerimize oneririm.

Yapimcisi: http://www.opera.com

Opera Browser 9.6

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4