CCleaner 2.13

Program indir Yorum ekleyin

CCleaner 2.13CCleaner 2.13 programi bilgisayarinizdaki gereksiz dosyalari temizleme ve optimizasyon etme uygulamasidir. Sisteminizdeki kullanilmayan cop dosyalari, internet gecmisini, cookieleri, otomatik form tanimlama bilgilerini, internet tarayici cerezlerini, cop kutusunu, log dosyalarini, indirdiginiz dosyalarin download gecmisini, index.dat dosyalarini, son actiginiz dokuman kayitlarini temizlemektedir.

Ayrica Registry yani windows kayit defteri temizleyicisi ile kullanilmayan dosya ve uzantilarini, Uninstallers, Shared DLLs, Fonts, Help yardim Dosyalarini, Dosya Yollarini, Iconlari, Hatali kisayollari, ActiveX Kontrollerini, ClassIDs, ProgIDs ve bilgisayarinizda bulunan populer yazilimlardan mozilla firefox, opera, winrar, media player, google toolbar, nero, adobe acrobat, winzip, e-mule, netscape, microsoft office gibi yazilimlarinda bakim ve temizligini yapar.

Hatta ccleaner ile sistem baslangicinda acilan uygulamalari duzenleyebilir ve calismasini istemediginiz uygulamalari iptal edebilirsiniz. Program kaldirma eklentisi ilede bilgisayarinizdaki programlari denetim masasindaki program ekle/kaldir uygulamasina gerek kalmadan kaldirabilirsiniz. Bence her pc de olmasi gereken guzel bir yazilimdir. Turkce ve ucretsiz dagitilmaktadir. Ccleaner’in son surumunu Tum Kralprogram.net ailesine tavsiye ederim.

Yapimcisi: http://www.ccleaner.com

CCleaner 2.13

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4