Nullsoft Scriptable Install System NSIS 2.27

Program indir Yorum ekleyin

Nullsoft Scriptable Install System NSIS 2.27 Nullsoft Scriptable Install System NSIS 2.27 Mukemmel bir kurulum dosyasi hazirlama programi. Kendine ozel ama ogrenmesi basit bir script diliyle calisan NSIS dakikalar icinde kurulum dosyalari hazirlamaniza imkan taniyor. Script dilinden dolayi bazi kullanicilar soguk bakabilir belki ama bu sayede diger kurulum dosyasi hazirlama programlarina gore cok daha fazla ozellestirilebiliyor. Icerisinde coklu dil destegi de bulunan programla dosya hazirlarken farkli arayuz seceneklerini de kullanabiliyorsunuz.

Bu surumde Windows Vista destegi eklenmis, lzma sikistirmasi hizlandirilmis, yeni makrolar eklenmis, hatalar duzeltilmis, gelistirmeler yapilmis ve dil cevirileri guncellenmis.

Kralprogram.net aciklamasi = Nullsoft Scriptable Install System NSIS 2.27 programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Nullsoft Scriptable Install System NSIS 2.27 yazilim ureticisi degildir. Nullsoft Scriptable Install System NSIS 2.27 programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://nsis.sourceforge.net/

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4