Advanced Uninstaller PRO 8.1 Program silici

Program indir Yorum ekleyin

Advanced Uninstaller PRO 8.1 Program silici Advanced Uninstaller PRO 8.1 Program silici Advanced Uninstaller PRO 2007 guclu bir yazilim kaldirma aracidir. Bilgisayarinizdan kaldirmak istediginiz yazilimlar bu islemi gerceklestirmeye calistiginizda cesitli sorunlardan dolayi hata iletileri vermekte ve sisteminizde kurulu olarak kalabilmektedir. Bu sorunlardan en onemlisi yazilimin kaldirma islemi icin gerekli olan dosyalarinin hasar gormus veya silinmis olmasidir. Durum boyle olunca yazilimin kaldirma araci islevini tam olarak yerine getiremeyeceginden siz sisteminizden kaldirma araci bozulmus olan yazilimi kaldirmaya calistiginizda sorun cikarmakta ve islemi basarili bicimde gerceklestirememektedir. Ayrica bazi yazilimlarin kaldirma araclari ureticileri tarafindan ozensizce hazirlanmak ve yetersiz kalmaktadir. Hatta bazilarinin kaldirma araci dahi bulunmamaktadir.

Advanced Uninstaller PRO 2007 yukarida aciklanan nedenlerle Windows’un dahili Program Ekle-Kaldir araci kullanilarak sistemden kaldirilamayan yazilimlari sorunsuzca kaldirabilmenizi ve daha bircok sistem duzenlemesi yapabilmenizi saglayan bir aractir. Ana menusu uzerindeki Genel Araclar(General Tools) bolumunde Yazilim Kaldirma(Uninstall Programs) sekmesine tikladiginizda karsiniza varsayilan olarak liste biciminde sisteminizde kurulu olan yazilimlar cikacaktir. Burada yapmaniz gereken kaldirmak istediginiz yazilimi isaretleyerek sol altta bulunan “Kaldir”(Uninstall) butonuna tiklamaktir. Buyuk ihtimalle sectiginiz yazilim sorunsuzca sisteminizden kaldirilacaktir. Eger bu yolla islem basarili bicimde gerceklestirilemezse diger bir yol olan “Guclu Kaldirma”(Forced Removal) secenegi ile mutlaka istediginiz her yazilimi kaldirabilirsiniz.

Yazilim kaldirma islevinin yani sira sistem acilisinda kendiliginden calisan uygulamalari duzenlemenize, gereksiz olanlari baslangictan kaldirip yeni baslangic uygulamalari eklemenize yarayan bir Baslangic Yoneticisine sahiptir. Bir diger arac sisteminizdeki cift dosyalari bularak bunlardan kurtulmaniza yarayan Ikili Dosya bulma aracidir. Bu sayede bos yere sabit diskinizden alan kaplayan veriler silinip sistem performansiniz artacaktir. Sistem performansinizi arttirmaniza yarayacak olan bir diger islev ise kayit defterinizi temizleyip iyilestirebilmenizdir. Dahili kayit defteri araclarina sahip olan yazilim ozellikle sisteme kurulup kaldirilan yazilimlardan sonra duzeni bozulan kayit defterini eski haline getirmenizi saglamaktadir. Daha bircok araca sahip olan Advanced Uninstaller PRO 2006 alternatif bir yazilim kaldirma araci olarak kullanilabilir.

Not: Yazilimin deneme surumununu 20 gun boyunca tum islevlerinden yararlanarak kullanabilirsiniz. Bu sureden sonra kullanmak isterseniz 40 dolar odeyerek satin almaniz gerekmektedir.

Kralprogram.net aciklamasi = Advanced Uninstaller PRO 8.1 Program silici programini indirdikten sonra kendi guvenliginiz icin antivirus programlari ile tarama yapiniz. KraLProgram.net Advanced Uninstaller PRO 8.1 Program silici yazilim ureticisi degildir. Advanced Uninstaller PRO 8.1 Program silici programindan kaynaklanan bir sorun olursa lutfen yapimci firma veya sahis ile irtibata geciniz.

Programi Hazirlayan – http://www.innovative-sol.com/uninstaller/index.htm

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4