Limewire

Program indir Yorum ekleyin

Limewire
Limewire acik kaynak kodlu olup dunya uzerinde ayni programi kullanan kisiler ile p2p aglarina baglanip guvenli bir sekilde dosya paylasimi yapmanizi saglayan en populer uygulamalardan birisidir. Su anda cikartilan son versiyonlari ise Turkce dil destegini de ekleyerek kullanim acisindan oldukca pratik olmasini saglamistir. Limewire java tabanli bir programlama dilinde yazilmistir bu yuzden calisabilmesi icin Java runtime uygulamasinin kurulu olmasi gerekmektedir. Kullanimi ise gayet pratiktir ve aradiginiz dosyayi bulmak icin bircok kaynaginiz bulunuyor. Firewall gibi guvenlik duvarlari arkasindan da sorunsuz indirme yapabiliyor. Sadece bilgisayariniz ile degil Ipod gibi cihazlariniza entegre ederek de kullanabilirsiniz. Torrent dosyalarini indirebilmeniz icinde extra ozellkler eklemistir. Bu yuzden harici bir programa gerek kalmadan limewire ile torrent dosyalarinizi kolaylikla indirebilirsiniz. Proxy girislerine de izin vermektedir ve gizliliginize onem veriyorsaniz gerekli ayarlari program menusunden yapabilirsiniz.Limewire
Limewire acik kaynak kodlu olup dunya uzerinde ayni programi kullanan kisiler ile p2p aglarina baglanip guvenli bir sekilde dosya paylasimi yapmanizi saglayan en populer uygulamalardan birisidir. Su anda cikartilan son versiyonlari ise Turkce dil destegini de ekleyerek kullanim acisindan oldukca pratik olmasini saglamistir. Limewire java tabanli bir programlama dilinde yazilmistir bu yuzden calisabilmesi icin Java runtime uygulamasinin kurulu olmasi gerekmektedir. Kullanimi ise gayet pratiktir ve aradiginiz dosyayi bulmak icin bircok kaynaginiz bulunuyor. Firewall gibi guvenlik duvarlari arkasindan da sorunsuz indirme yapabiliyor. Sadece bilgisayariniz ile degil Ipod gibi cihazlariniza entegre ederek de kullanabilirsiniz. Torrent dosyalarini indirebilmeniz icinde extra ozellkler eklemistir. Bu yuzden harici bir programa gerek kalmadan limewire ile torrent dosyalarinizi kolaylikla indirebilirsiniz. Proxy girislerine de izin vermektedir ve gizliliginize onem veriyorsaniz gerekli ayarlari program menusunden yapabilirsiniz.

Hizli dosya indirme ozelligi ile diger paylasim programlarina buyuk fark atmaktadir ve milyonlarca kisi tarafindan kullanilmaktadir. Limewire ile ister resim, ister video, isterseniz muzik yada program hatta diger formattaki dokumanlari bile arayip bulabilirsiniz. Sadece bir mause hareketi ile download yapabilir yada diger kullanicilarin sizden dosyalari yuklemesini saglayabilirsiniz.

Kolay yapili arayuz temasi ile amator kullanicilar bile rahatlikla limewire‘yi sorunsuz kullanabilirler. Bir dosya paylasma programinda olabilmesi gereken tum ozellikleri ve modulleri iceren bu yazilim ile her turlu ihtiyacinizi giderebilirsiniz. Menuleri ise hangi islevi gordugu acik bir dille anlatilmistir ve kisacasi karmasik bir kullanim yapisi yoktur. Kendi icerisindeki player ile de farkli oynaticilara gerek kalmadan media dosyalarinizi yurutebilirsiniz.

Limewire‘nin bazi genel ozelliklerinden bahsetmek gerekirse;

*Dosyalari indirme islemlerinde internet hizinizin destekledigi maximum hizda dosya indirebilmenizi saglamaktadir.

*%80 e varan oranda firewall kullanan kullanicilar ile guvenli olarak dosya paylasimi gerceklestirme.

*Indirmekte oldugunuz dosyanin kaynak bilgisayari ile sohbet yapip online mesajlasabilme imkani.

*Hata olusup da yarim kalan idirme islemlerinizi kaldigi yerden aynen devam edebilme.

*Buyuk bir dosyanin az bir kisimi indikten sonra tum dosya inmesine gerek kalmadan onizleyebilme.

*Tanidiginiz kisiler ile direkt ip baglandisi kurup dosya alis verisi yapmabilme imkani.

*Torrent dosyalarina verdigi destek.

*itunes ve ipod gib cihazlarinizda calisabilme.

*Proxy destegi ile farkli ip numaralari ile kullanabilme.

*Ozellesebilir sayisiz program arayuzunun temasi.

*Turkce dahil onlarca dili desteklemesi.

gibi bircok gerekli gelismis ozellikleri icerisinde barindirmaktadir. Kendinize ozel ayarlari ise menuden istediginiz gibi degistirebilirsiniz. LimeWire kendisini internetten otomatik olarak guncelleyebilme yetenegine sahiptir bu sayede yeni cikan surumleri hakkinda bilgi alabilirsiniz. Ayrica unutmadan soyleyeyim en guzel ozelliklerinden biriside indirdiginiz dosyalari kendi icerisindeki uygulamalar ile tarayip guvenli bir sekilde indirebilmenizi saglamaktadir.

LimeWire devamli gelismekte olan bir yazilimdir ve yeni cikartilan surumlerini Kralprogram.net sitemizden herzaman guvenli sekilde bilgisayariniza yukleyebilirsiniz.

Son surumu : LimeWire 5.5.8

Yapimcisi: Limewire

Limewire

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4