Winamp

Program indir Yorum ekleyin

Winamp
Winamp player full ve ucretsiz dagitilan en iyi muzik calma programlarindan birisidir. Dunyada en cok tercih edilen ve kullanilan medya oynaticisi olma unvanini hala basariyla korumaktadir. Devamli guncellenen ve kendisini gelistiren winamp, mp3 calma programi denildiginde herkezin ilk aklina gelen yazilimlardan birisidir. Eski surumlerine gore tasariminda ve ozelliklerinde yeni degisikliklere giden bu uygulama ile bilgisayarinizdaki muzikleri yada filmleri kolaylikla en net bicimde yurutebilirsiniz. Yeni versiyonunda guvenlik aciklarini da kapatip gelistirilmis olan bu yazilimin temasina Bento isimli hos bir skin dosyasi entegre edilmistir. Iphone gibi cihazlarda calisabilmesi ve senkronizasyon yapmaniz icin cesitli eklentiler eklenmistir. Ses kalitesinde ise hala kendisini gelistiren winamp oldukca mukemmel sarkilar calabilmenizi sagliyor. Album art ismindeki ozellik ile grafiksel muzik zevkinin maximum seviyelere ulasmasini sagliyor. Ayrica neredeyse tum muzik formatlarini kolaylikla en net bicimde calabilmenizi saglamaktadir.Winamp
Winamp player full ve ucretsiz dagitilan en iyi muzik calma programlarindan birisidir. Dunyada en cok tercih edilen ve kullanilan medya oynaticisi olma unvanini hala basariyla korumaktadir. Devamli guncellenen ve kendisini gelistiren winamp, mp3 calma programi denildiginde herkezin ilk aklina gelen yazilimlardan birisidir. Eski surumlerine gore tasariminda ve ozelliklerinde yeni degisikliklere giden bu uygulama ile bilgisayarinizdaki muzikleri yada filmleri kolaylikla en net bicimde yurutebilirsiniz. Yeni versiyonunda guvenlik aciklarini da kapatip gelistirilmis olan bu yazilimin temasina Bento isimli hos bir skin dosyasi entegre edilmistir. Iphone gibi cihazlarda calisabilmesi ve senkronizasyon yapmaniz icin cesitli eklentiler eklenmistir. Ses kalitesinde ise hala kendisini gelistiren winamp oldukca mukemmel sarkilar calabilmenizi sagliyor. Album art ismindeki ozellik ile grafiksel muzik zevkinin maximum seviyelere ulasmasini sagliyor. Ayrica neredeyse tum muzik formatlarini kolaylikla en net bicimde calabilmenizi saglamaktadir.

Winamp player’in genel olarak bazi ozellikleri:

* Standart kontrol tuslari ile media dosyalarini calip duraklatabilir, sonraki yada oncegi muzige gecebilir, yeni sarkilar secebilirsiniz.

* Calan sarkinin album ismini, yazarin basligini, byt hizini, ornek sarkinin yogunluk oranini ve ne zaman biteceginin suresini.

* Ekolayzir destegi ile seslerin degisik tonda cikmasini saglayabilirsiniz. Kendi ses tonunuzu ayarlayip kaydedebilir ve istenildigi anda bu kaydettiginiz tonda cikmasini saglayabilirsiniz. On off tuslari ile de bu ozelligi kapatip acabilirsiniz. Yada tek sarkiniza ozel eko ayarlari yapabilirsiniz.

* Sarki listesi olusturma, pozisyonunu ayarlama, listeyi dengeleme ve muzikleri tekrardan calma gibi secenekleride bulunmaktadir. Ayrica rastgele tusuna tiklarsaniz listedeki parcalari sira olmadan karisik olarak dinleyebilirsiniz.

* Masaustunden veya herhangi bir klasorunuzdeki sarkilari mauseniz ile surukleyip birakma desteginizde sunmaktadir. Bu pratik uygulama sayesinde muziklerinizi listeye aninda ekleyebilirsiniz.

* ID3 anindaki editor ile sarkilarin bilgilerini istediginiz gibi degistirebilirsiniz.

* Yeni parcalarin ayri bir listesini olusturabilme.

* Ctrl+J tusuyla yada menudeki search butonu ile winamp‘a eklediginiz tum sarkilarda detayli arama yapabilir ve istediginizi bulabilirsiniz. Sadece bir kac harf yazdiginizda olabilecek muziklerin adlarini pencerede gostermektedir.

* Winamp Remote eklentisi ile calmakta oldugunuz yada lsitedeki mizikleri istediginiz bir yere tasiyabilir yada kopyalayabilirsiniz. Bu ozellik genellikle cd basim islerinde veya muzigin hangi klasorde oldugunu bilmeyenler icin buyuk kolaylik sagliyor.

* Kayitli olan tum parcalarin suresini de gorebilirsiniz.

* Winamp Dashboard ile de son haberlere erisebilir yada medya kitapligi bolumunu duzenleyebilirsiniz.

* Ozellestirilebilir bir cok temasi ile kendi tasarimizinizi secebilirsiniz.

* Ana pencereyi kucultugunuzde bile kendi kontrol dugmeleri ile muziklerinizi yonetebilirsiniz.

* Sadece ses dosyalarini degil bircok populer video dosyasini da oynatabilirsiniz.

Winamp

Kisacasi winamp bir muzik programinda olabilmesi gerekli tum araclari icerisinde barindirmaktadir. Yeni surumlerinde ise Turkce dil destegi de eklendigi icin kullanim acisindan oldukca anlasilir ve kolay bir uygulama haline gelmistir.

Winamp’in destekledigi bazi formatlar: Mp3, ASF, M4A ,MP4, ptm, WAV, AAC, it, mod, nst, stm, AIF, itz, MP1, NSV, stz, AIFF, KAR, MP2, OGG, ult, amf, M2V, MP3, okt, flac , VLB, m3u, m3u8, pls AU, mdz, MPEG, RMI, WMA, AVI, MID, MPG, s3m, mtm, s3z, xm, far, MIZ, NSA, SND, xmz, 669, VOC, b4s, asx, wpl, WMV, CDA, MIDI vs.. gibi bir cok media dosyasini calabilmektedir.

Not: Winamp ucretsizdir fakat daha gelismis olan pro versiyonu da bulunmaktadir. Buna sahip olmak isterseniz yapimcinin web sitesinden 20$ odeyerek satin alabilirsiniz.

Son Surumu : Winamp 5.581 Turkce

Yapimcisi: Winamp

Winamp

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4