Web Page Maker 3.2 Web sitesi yapma programı

Program indir Yorum ekleyin

Web Page Maker 3.2 Web sitesi yapma programi
Web Page Maker programi herhangi bir programlama bilgisine gerek duymadan html bicimlerinde internet siteleri hazirlayabileceginiz super bir web tasarim yazilimdir. Bir siteye sahip olmak icin web tasarim sirketlerine yada parayla isler yapan webmasterlere ihtiyaciniz yoktur. Bu programla herkez kendisine profesyonel nitelikte web sayfalari hazirlayabilirler. Web page maker programinin icinde hazir bircok sablon vardir ve istediginiz temayi secerek uzerinde degisiklikler yapip sahane siteler olusturabilirsiniz. Bir html formatli sitede olmasi gereken butun ozellikleri kolayca ekleyebilirsiniz.

Web page maker’in kullanimi ise son derece kolaydir. Sanki paint ile resim ciziyormus gibi cok kolay bir sekilde sayfalar yapabilirsiniz. Resimleri ve metinleri surukleyip birakarak istediginiz yere yerlestirebilir, yazilimin icinde hazir olan css menulerden birisini secerek kendinize ozel butonlar da olusturabilirsiniz. Entegre edilmis Javascript kutuphanesi de bulunuyor. Yada kendi javascript kodunuz varsa da kolayca ekleyebilirsiniz.

Programin otomatik olarak ftp ye dosyalari gonderme ozelligi de vardir. Sitenizi hazirladikdan sonra tek bir tiklamayla butun dosyalari ftp ye upload edilmesini saglayabilirsiniz. Ayrica flash ekleyebilme, resimleri boyutlandirma, metin font renk ve boyutlarini degistirme gibi sayamadigimiz kadar ozellik bulunan sahane bir web tasarim programidir. Html formatli site olusturmak isteyenlerin yada bu isleri ogrenmek isteyenlerin kesinlikle denemesi gereken bir yazilimdir. Kralprogram ziyaretcilerine kesinlikle denemelerini oneriyoruz.

Yapimcisi: http://www.webpage-maker.com

Web Page Maker 3.2 Web sitesi yapma programi

Yorum Yazin

Web Sayfamizda Yasalara Aykiri illegal Herhangi Bir Yazilim Yoktur.
Editorleri Tarafindan Eklenmesine Kesinlikle Musade Edilmez.

Copyright @ 2005 - 2017 Kralprogrami.net Her Hakki Saklidir.
Program indir - Oyun indir Sitemap : 1 2 3 4